Zdravlje zubi - Forever Aloe Bright - pasta za zube - Fit Zdravlje

Zdravlje zubi – Forever Aloe Bright – pasta za zube

ZDRAVLJE ZUBI – Sve počinje u ustima!


Za razliku od prije danas se sve se više pozornosti posvećuje temi zdravlje zubi i njega usne šupljine.

Najveći naglasak je na što ranijem usvajanju higijenskih navika, budući da zdravlje zubi puno utječe na kvalitetu našeg života.

Osim lijepog izgleda, osmjeha koji se pamti i koji i kamena vrata otvara, zdravi zubi omogućuju nam i zdravu i pravilnu ishranu.

Najbolji način sprečavanja pojave bolesti zuba, zubnog mesa ili usne šupljine je razvijanje pravilnih navika njege zuba.

Preporuča se stvoriti rutinu pranja zubi nakon svakog jela i međuobroka, te prije spavanja.

Kod djece je potrebno od malih nogu razviti svijest o važnosti pranja zubi te održavanja higijene usne šupljine. Bitno je da nauče koliko je zdravlje zubi bitno za cijeli organizam.

Prvih četiri do pet godina djetetovog života treba mu pomoć oko čišćenja zubi i zubnog mesa. Kasnije kada ono samo  stekne sigurnost, rutinu i pravilnu tehniku može nastaviti to raditi samo.

Osim važnosti održavanja redovite i pravilne higijene usne šupljine, kako bismo spriječili razne bolesti zuba i zubnog mesa i održavali zdravlje zubi, bitna je i uravnotežena prehrana.

Preporuča se prehrana koja sadrži više povrća i voća, a malo zasićenih masti i soli.


PRIRODNA PASTA ZA ZUBE s ALOE VEROM


Izbor najbolje zubne paste često uopće nije lagan zadatak.

Na policama u dućanima se može naći ogromna ponuda različitih vrsta zubnih pasta, različitih proizvođača, i svi nude i obećavaju isto – zdravlje zubi!

U pravilu se preporuča da izaberete pastu koja sadrži fluor. Od opcija koje se još nude su zaštita od stvaranja zubnih naslaga od tvrdih minerala, protiv karijesa, za sjaj, za bijelije zube itd.

Ako birate zubnu pastu za vaše dijete, također bi bilo lijepo da obratite pozornost i na njen okus. Na taj način će pranje zubi bilo ugodnije za dijete. Bilo bi dobro naučiti dijete odmah u početku da se pasta za zube ne guta, i da je mora ispljunuti vani.

U slučaju da djetetu perete zube pastama za zube koje imaju u sebi fluor, treba ju nanositi u maloj količini, veličine zrna graška. To je prevencija u slučaju gutanja da dijete ne proguta preveliku količinu fluora.


FOREVER BRIGHT

Ovo je nešto drugačija pasta za zube budući da sadrži samo prirodne sastojke najbolje kvalitete i NE SADRŽI FLUOR!

Fluor je u pravilu otrovna komponenta, i zato ju je Forever izbacio i koristio samo maksimalno prirodne sastojke!

Aloe Vera poznata je po svojoj kvaliteti i raznolikosti proizvoda, uključujući i njegu zubi. Vaši će zubi blistati s Forever Bright, jednom od najboljih pasti za zube na tržištu.

Forever Bright - pasta za zubeGodine istraživanja razvoja i suradnje sa znanstvenicima i stručnjacima u zubarskoj struci pružile su tvrtki Forever Living spoznaje o optimalnom postotku gela Aloe Vere potrebnom za djelotvorno čišćenje zuba.

Rezultat je formula koja osvježava dah i izbjeljuje zube bez oštećenja cakline.

Prirodne arome peperminta i spearminta vašim ustima daju osjećaj svježine i čistoće.

Kombinacija stabiliziranog Aloe Vera gela i propolisa djeluje umirujuće na desni i usnu sluznicu i može se aplicirati izravno kada je četkanje zubi prebolno. Odlično pomaže kod upala desni, afti ali i drugih manjih oboljena na samoj koži.

Cijela vaša obitelj ( uključujući i djecu ) će uživati u izvrsnu okusu i osjećaju čistoće usne šupljine.

Također je pogodna za vegetarijance, budući da ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla.


Sastav Forever Bright paste za zube: stabilizirani gel Aloe Vere, sorbitol, hidrirana silika, glicerin, natrijev lauryl- sulfat, irska mahovina, miris, propolis, natrijev saharin, natrijev benzoat, kompleks hlorofilin-akar kompleks. 


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili samostalno obavite kupnju putem webshopa ili klikom na sliku. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.