Zdravlje srca i krvnih žila - CARDIO HEALTH sa CoQ10 - Fit Zdravlje

Zdravlje srca i krvnih žila – CARDIO HEALTH sa CoQ10

ZDRAVLJE SRCA – kako ga održavati i produžiti njegov optimalan rad?


Prehrana za zdravlje srcaPostoji mnogo načina kako se možete sami pobrinuti za zdravlje srca, njegov ispravan rad i time duži životni vijek.

Naravno, za zdravlje srca, kako i cjelokupno zdravlje jedna od najbitnijih stavki je kvalitetna prehrana.

Također, velika i bitna stavka, koju je danas zbog modernog i ubrzanog načina života gotovo nemoguće izbjeći je stres i nebriga o vlastitom zdravlju. Svi u pravilu koristimo istu izliku – nemamo vremena ni za što!

Ali neke male promjene, pogotovo kada je prehrana u pitanju, zapravo ne zahtjevaju puno ni vremena. Ponekad čak niti novaca! I svi to shvatimo kada zaškripi, umjesto da smo neke stvari spriječili na vrijeme.

Od prehrane za zdravlje srca se preporuča:
  • Jesti više masnih riba jer sadrže omega 3 masne kiseline koje štite srce ( losos, haringa, skuša, pastrva, inćuni, srdele i sardine). Sa tunom treba biti oprezan jer zbog zagađenosti mora može sadržavati previše žive!
  • Jesti puno zelenog povrća koje sadrži antioksidanse, jer su saveznici u borbi protiv srčanih bolesti. Također, povrće sadrži puno magnezija i kalija.Oni pomažu u snižavanju krvnog tlaka i smiruju lupanje srca.
  • Već nam je poznato da treba piti puno vode tokom dana. U ovom slučaju zato što pomaže u snižavanju krvnog tlaka. Jedan od znakova dehidracije je žut, zamućen urin, inače bi trebao biti proziran i blijedo žut!.
  • Preporuča se svakodnevno koristiti maslinovo ulje i češnjak jer snižavaju loš kolesterol. U salate se može ubaciti i laneno ulje koje sadrži Omega 3 masnoće koje štite srce!
  • Fizička Aktivnost bitna za zdravlje srcaZa grickalice jesti više orašastih plodova i sjemenki poput brazilskih oraščića i oraha, jer su bogati omega 6 masnoćama koje snižavaju LDL kolesterol.
  • Jesti što više vlaknaste hrane jer također pomažu u snižavanju kolesterola ( jabuke, mrkve, zobene mekinje, sjeme lana, crveni kidney grah i leća )

Naravno, osim zdrave prehrane vrlo bitna stavka je i fizička aktivnost svakog dana.

Ne trebate biti vrhunski sportaš, niti se izričito baviti nekakvom aktivnosti određeni broj dana u tjednu da bi bili aktivni.Tako da vrijeme za to bi svi morali moći izdvojiti, zbog zdravlja! Dovoljno je promijeniti neke životne navike! Možemo koristiti stepenice umjesto lift, na posao ići biciklom umjesto automobilom, šetati se što više itd.


FOREVER CARDIO HEALTH CoQ10 – za bolji rad i zdravlje srca

Ako niste u mogućnosti redovito sebi kroz prehranu osigurati ove bitne elemente ( što se tiče prehrane ), preporučamo od srca Foreverov dodatak prehrani za zdravlje srca, CARDIO HEALTH sa CoQ10.

Forever Cardio Health sa CoQ10 enzimom je posebna formula napravljena baš za zdravlje srca!

Napravljena je u vidu praha koji lako rastopi u Aloe Vera gelu ( ili vodi, iako je uz Aloe Veru bolji učinak ). Osigurava u sebi tri dodatka prehrani koja su važna kardiovaskularnom sustavu.

Ova kombinacija održava zdravu razinu homocisteina, predstavlja izvor koenzima Q10 koji potiče bolji rad stanica i osigurava antioksidanse koji su važni za rad srca. Zajedničkim djelovanjem, ovi sastojci potiču i održavaju zdravlje srca i cjelokupnog krvožilnog sustava.

Forever Cardio Health sadrži vitamine B6, B12 i folnu kiselinu koji pomažu da se razina homocisteina održi u normalnim vrijednostima. Na taj način održavamo normalnu funkciju srca i krvnih žila!

Forever Cardio Health sa CoQ10 za zdravlje srcaEnzim CoQ10 se proizvodi u našem organizmu, a neophodan je za funkcioniranje stanica, uključujući stanice srca i krvnih žila. Koncentracije CoQ10 u organizmu opadaju sa starenjem, upravo kada nam je najviše potreban.

Forever Cardio Health također sadrži i ekstrakte ljekovitih biljaka ( sjeme grožđa, đumbir, bosvela i list masline ) za koje je u studijima potvrđeno da se koriste u poboljšanju rada kardiovaskularnog sustava.

Za još bolji učinak ovom sastavu su dodani i minerali koji su korisni za rad srca ( magnezij, krom, lecitin koji podmazuje krvne žile i rastvara masnoće ), te snažni antioksidansi, vitamin C i E.

 


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.