Zdrav međuobrok - Forever Fast Break & ProX2 Bar - Fit Zdravlje

Zdrav međuobrok – Forever Fast Break & ProX2 Bar

Zdrav međuobrok – Forever Fast Break & ProX2 Bar


Zdrav međuobrok u današnje vrijeme je postao pravi izazov!

Zbog užurbanog stila života često u organizam ubacujemo svakakve oblike hrane, sa ciljem da zavaramo glad. No to nije rješenje, niti sa zdravstvene strane niti financijske.

U pravilu se za kao zdrav međuobrok zadovoljimo brzom hranom, raznim pekarskim proizvodima, ili slatkim i slanim grickalicama.

Iako nas taj tren prividno zasite, oni zapravo nemaju nikakvu hranjivu vrijednost, osim one kalorijske. Upravo ta kalorijska je opasna za naš organizam. Budući da hranjivosti nema, one se brzo potroše i opet se nađemo na početku – gladni!

Iz tog razloga ljudi sve više jedu, dobivaju na težini i imaju raznih zdravstvenih problema!

Postoji različita ponuda i opcija za zdrav međuobrok, a mi ćemo vam ponuditi par proizvoda za one trenutke kada nas uhvati glad ili nam padne nivo šećera.

Ove grickalice su zdrave i hranjive, tako da se ne morate brinuti kada posrnete za njima!


FOREVER FAST BREAK BAR


Zdrav međuobrok - Fast break pločiceForever Fast Break Bar pruža 3 grama vlakna u ukusnoj hrskavoj teksturi čokolade.

Ovaj zdrava grickalica kao zdrav međuobrok pruža vam okusnim pupoljcima da uživaju u slatkoći, a da u isto vrijeme vaš probavni sustav osjeća blagodat proteina i vlakana.

Vlakna su jako bitna za proces probave, ali i zdravlja cijelog organizma.

Također, osim što su ključ vašeg zdravlja u nekoliko područja, pomažu i kod održavanja optimalne tjelesne težine, budući da pomažu kod smanjivanja osjećaja gladi. Iako ju čini ukusna čokolada prekrivena maslacem od kikirikija, ne morate se bojati da ste sagriješili.

Ova zaista odlična energetska pločica pomoći će vam doseći zdrastvene i fitness ciljeve.

Forever Fast Break bara čini 11g odličnog zamjenskog međuobroka i za one koji trebaju dodatnu energiju (sportaše, rekreativce, studente, fizičke radnike itd).

Količina proteina u baru je gotovo kao količina proteina u dva jajeta i to s 0 trans-masti i 0 kolesterola.

Poboljšan organizmu potrebnim vitaminima i mineralima, te ostalim dodacima koji ubrzavaju metabolizam masti i ugljikohidrata, osigurava potpun užitak i zadovoljenje potreba međuobroka ili manjeg obroka.

Napomena: Ne mijenjajte više od dva obroka dnevno Fast Break Barom, jer uravnotežena prehrana ipak je prioritet.


FOREVER PROX2 – Chocolate & Cinamon


PRO-X-Chocolate i Cinnamon

Prehrana bogata proteinima najčešće se veže uz fizički aktivne osobe. No, nutricionisti sve više ističu važnost redovne konzumacije namirnica koje sadrže dosta proteina u svim dobnim skupinama, naravno zajedno sa raznolikom i uravnoteženom prehranom.

Protein je bitna stavka kada pričamo o regulaciji tjelesne težine i prakticiranju tjelovježbe da bi postigli željene rezultate. Također je vrlo je važan u oporavku i rastu mišića.

Forever ProX je visokoproteinska pločica s 15 grama iz tri vrste izolata soja proteina, te koncentriranog i izoliranog proteina sirutke. Soja i sirutka su kompletni proteini, imaju sve bitne aminokiseline potrebne u našoj prehrani.

Ne sadrži šećer niti gluten.

Forever ProX2 dolazi u dva okusa – čokolada i cimet.

  • Ukusan okus cimeta ( posebno u zimsko doba ) sadrži rolane zobene ljuskice bez glutena prelivene s bijelom čokoladom.
  • Čokoladnu hrskavost  čine oblatne bez šećera.
  • Obje pločice sadrže vitamin A, kalcij i željezo.
  • Željezo je važno kod vježbanja jer pomaže unosu kisika u tijelo, a time i bolju prpkrvljenost i izdržljivost.
  • Forever ProX2 ima 2 grama vlakna slična inulinu, te specijalno protein dijetalno vlakno koje se udvostručuje kao prebiotik i pomažu izgradnju mišića uz odličan okus.

Sadrže soju i mlijeko.

Forever PROX2 pločice mogu se konzumirati kao međuobrok jer pomažu i kod kontrole apetita.

Forever PROX2 čokolada i cimet odlični su odabiri jutarnjih zalogaja ili kao sastavni dio doručka za podizanje razine proteina i energije, te kao brz i zdrav zalogaj tijekom cijelog dana.

Također se mogu konzumirati kao dodatni protein prije ili nakon treninga.Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili samostalno obavite kupnju putem  ili klikom na sliku. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.