Vitamini za ženu - Forever Vitolize Woman - Fit Zdravlje

Vitamini za ženu – Forever Vitolize Woman

Vitamini za ženu VITOLIZE – dodatak prehrani baš za žene


Vitamini za ženu - za mir hormonaVitamini za ženu često mogu pomoći kod ublažavanja određenih ” ženskih ” stanja!

Žene kroz svoj životni vijek prolaze razna stresna zdravstvena stanja, da je nemoguće sve nadoknaditi kroz prehranu. Zato postoje određeni dodaci prehrani koji joj pomažu da se sa tim stanjima nosi bolje!

Nelagodnost usljed PMS-a, menopauze ( kada su plodni dani sve kraći ) ili neadekvatne funkcije urinarnog trakta mogu biti povezane s hormonskim promjenama i specifičnim potrebama prehrane žene.

Prirodna mješavina voća bogatog antioksidansima, ljekovitim biljakama, vitaminima i mineralima u Vitolize suplementu za vitalnost žena, dizajnirana je tako da zadovolji specifično njihove potrebe.

Biljna mješavina Vitolize obuhvaća pomno odabrane vitamine za ženu, koje donose biljke uključujući jabuku u prahu, kristovo cvijeće, schisandra bobice.

Svaka od ovih biljaka koristi se već od davnina u narodnoj medicini za postizanje hormonske ravnoteže i potporu općeg zdravlja žene, a u ovom suplementu su izvrsno izbalansirane.

Vitolize women - vitamini za ženuTe biljke su pomno kombinirane s klinički dokazano učinkovitim plodom brusnice u prahu, pripremljenim u procesu koji pojačava djelovanje prirodnih korisnih svojstava cijele brusnice.

Jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja pri djelovanju želučane kiseline. Na taj način odnosi nutrijente u donji dio gastrointestinalnog trakta gdje se apsorbira zahvaljujući mehanizmu produženog djelovanja.

Magnezij, vitamin C i vitamin B neophodni su za proizvodnju hormona, ali su prečesto u nedostatku zbog ubrzanog života, stresa i ljekova koje koristimo. Između ostalog, to uključuje kontracepcijske pilule i hormonsku terapiju.

Ovi vitamini kombinirani su s patentiranim oblikom željeza i kalcija, dva minerala neophodna za zdravlje cjelog kardiovaskularnog sustava i kostiju. Izbalansirani su da osiguravaju potpunu podršku upravo ženskom zdravlju.

Ostali sastojci Vitolize za zdravlje žene su: mikrokristalna celuloza, stearinska kiselina, kroskarmeloza, natrij, dekstroza, trigliceridi srednjeg lanca i trinatrijum citrate.


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručiteputem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.