Fit Zdravlje - Vitamini za žene ili muškarce - Fit Zdravlje

Vitamini za žene ili muškarce – Forever VITOLIZE

Vitamini za žene / muškarce – Forever Vitolize


VITAMINI ZA ŽENE I MUŠKARCE
Vitolize vitamini za žene i muškarce

Posebni vitamini za žene i muškarce – kako prirodno izbalansirati hormone i ostati vitalan i u menopauzi – posebno izbalansirani za njihove potrebe!

VITOLIZE WOMEN – dodatak prehrani za zdravlje i vitalnost žene

Osim PMS, menopauza je nezaobilazni dio života svake žene.

Nekim ženama ona počne puno ranije i može izazvati čitav niz tegoba, dok druge mogu dočekati i 60-te prije nego ih dostigne. U to vrijeme dolazi do promjena u ženinom organizmu, prvenstveno što se plodosti tiče.

Plodni dani sa starenjem drastično opadaju, posebno ako ne vodimo zdrav i fizički aktivan život!

I tu vitamini za žene formulirani posebno za njih mogu puno olakšati, čak i produljiti tu dobnu granicu.


Menopauza za mnogim ženama bude vrlo neugodna pojava. Čak može ozbiljno narušiti kvalitetu života i zdravlje.

To se sve događa zbog promjene u ravnoteži hormona, te promjenama u reproduktivnim organima žene.

Kako bi se taj disbalans doveo koliko tolkio u red i  smanjio intenzitet popratnih tegoba menopauze, preporučuje se uzimati određene preparate ili terapije.

Jedan od najčešćih simptoma menopauze su valunge ( iznenadni napadi vrućine i nagle promjene raspoloženja ). Treba ga odmah riješavati jer može uzrokovati razna psihička stanja, od anksioznosti do teške depresije!

Čak i moderna medicina voli za početak preporučiti prirodne pripravke i dodatke prehrani, prije preporuke sintetičkih hormonskih terapija.


VITOLIZE WOMEN – uravnoteženje hormona

Vitolize womanPosebna mješavina hranljivih sastojaka Vitolize Women sadrži mješavinu hranjivih sastojaka koji su izbalansirani posebno na način da pospješuju zdravlje žene i hormonsku ravnotežu (PMS, menopauza..)

Vitolize Woman obuhvaća originalnu mješavinu biljaka, stoljećima korištene za postizanje hormonske ravnoteže i cjelokupnog zdravlja.

Sastojci su joj jabuka u prahu, pasiora i schisandrine bobice.  Kombiniraju se sa dokazanim djelovanjem brusnice u prahu, koja pojačava prirodna korisna svojstva čitave bobice brusnice.

Sve to se pripremilo po originalnom tehnološkom procesu, koji je patentiran. Na taj način se postiže da se brusnica ne raspadne uslijed djelovanja želučane kiseline, već svi njeni hranjivi sastojci djeluju izravno u donjem dijelu probavnog trakta, gdje postižu produženo djelovanje.

Ova mješavina bogata je antioksidansima, ljekovitim biljem, vitaminima i mineralima potrebnim za vitalnost i sveukupno zdravlje svake žene.


 VITOLIZE MEN za zdravlje prostate

Kada pričamo o muškarcima i njihovom zdravlju, ono što ih u određenim godinama najviše brine je zdravlje prostate. Kod žena je to problem sa menopauzom i produktivnim organima.

Razlika je jedino što muškarci mogu probleme sa prostatom doživjeti puno prije, nebitno o dobi. Zdravlje prostate važan je problem muškaraca, iako se točna dob kada se to događa može razlikovati.

Vitolize manU kombinaciji s vježbanjem, aktivnim životom, te uravnoteženom prehranom, Vitolize Man predstavlja prirodno rješenje za održavanje zdravlja prostate. Pomaže kod urinarnih problema, održava zdravu funkciju testisa i potiče optimalan rad same prostate.

Vitolize men karakterizira jedinstvena formula koja daje vrlo učinkovit spoj moćnih biljaka, vitamina (C,D,E i B6), minerala (selen i cink) i antioksidanasa. Posebno formulirana mješavina

Vitolize men sastavljena je od saw palmetta, pygeuma i sjemena bundeve.

Dodatak su kvercetin i likopen koji su savršeno dozirani kako bi zaokružili cijeli kompleks.  Polifenol koji se unosi putem Vitolize tableta, po djelovanju je jednak kao da ste konzumirali cijeli jedan nar (nar je jedan od najznačajnijih antioksidanasa u prirodi).

Ovaj proizvod se preporuča prvenstveno muškarcima iznad 40 godina.


Za probleme sa plodnosti preporuča se partnerima uzimati ” terapiju ” Vitolize vitamina u kombinaciji Multi Maca dodatka prehrani, Matične mliječi i obavezno piti i Aloe Vera Gel jer tada djelovanje bude još jače i efikasnije!


 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.