VITAMIN C - Forever Living Absorbent C - Fit Zdravlje

VITAMIN C – Forever Living Absorbent C

VITAMIN C – čarobni lijek iz prirode 


Vitamin CRedovna dnevna konzumacija namirnica koja u sebi imaju vitamin C od davnina se povezuje s dobrim zdravljem.

Kao što znamo, Vitamin C je antioksidant koji nudi rješenje za razne bolesti ( od obične prehlade do onih najtežih ). On funkcionira na način da veže slobodne radikale nastale kao nuspojava izmjene tvari u tijelu.

Znanstveno je dokazano da samo jedna cigareta uništava 25 mg vitamina C, a stres, lijekovi i štetni utjecaj okoline jako iscrpljuju tijelo, te nam je potreba za ovim vitaminom sve veća.

Nedostatak može rezultirati raznim kožnim problemima ( popucanim kapilama i krvarenjem desni ), ali i težim oboljenjima. Koristan je dodatak i za kožu jer potiče stvaranje međustaničnog kolagena, za održavanje zdravlje i elastičnosti vezivnog tkiva.

Sada nam i znanost potvrđuje tu bitnu činjenicu. Dokazan je niz pogodnosti koje dobivamo ako dnevno konzumiramo ovaj možda najpoznatiji vitamin.

Vitamin C u prirodi nalazimo u raznom voću i povrću, ali nažalost u današnje vrijeme namirnice nisu toliko kvalitetne, niti imamo naviku redovno ga unositi, u količinama optimalnim za naš organizam.

Budući da ga organizam ne može sam proizvesti, a trošimo ga redovno svaki dan kroz mokraću, neophodno ga je uzimati kroz kvalitetne dodatke prehrani.


FOREVER ABSORBENT C – Vitamin C s vremenskim otpuštanjem


Absorbent C je vrlo moćan antioksidans koji čini dio imunološkog sustava tijela protiv štetnih djelovanja slobodnih radikala. Očita je potreba za adekvatnim količinama vitamina C.

ABSORBENT C jača imunitet, poboljšava otpornost tijela prema zaraznim bolestima, pruža zaštitu od stresa i kancerogenih tvari, smanjuje razinu kolesterola u krvi, poboljšava metabolizam i stanično disanje.

Također ubrzava proces liječenja rana i izgradnju vezivnog tkiva, pomaže u izgradnji kostiju i hrskavice.

Vrlo je bitan u apsorbciji željeza, poboljšava sazrijevanje crvenih krvnih stanica.

Osobito se preporuča kod bolesti s povišenom temperaturom, kod korištenja kontracepcijskih pilula, konzumiranja alkohola i cigareta te kod sportaša prije natjecanja i većih fizičkih napora!


Vitamin C - FOREVER ABSORBENT CSASTAV ABSORBENT C VITAMINA 

ABSORBENT C opskrbljuje tijelo C vitaminom, kojeg sadrži u dnevnoj potrebnoj količini.

C vitamin potječe iz papaje, naranče i drugog voća u obitelji citrusa. Kako C vitamin ne bi samo brzo prošao kroz tijelo, ugrađen je u zobene pahuljice što osigurava njegovo postepeno djelovanje.

Absorbent-C i zobene mekinje čine izvanredan dodatak prehrani. Kombinira dvije vitalne hranjive tvari u jedan praktičan proizvod.

Ova mješavina je jedinstveni sustav koji kombinira 500 mg zobenih mekinja s 60 mg vitamina C u svakoj tableti.

Ne sadrži šećer, konzervanse ni umjetne boje!

Doziranje: Mekane tablete se mogu i prožvakati, a bez brige ih se može konzumirati i više komada dnevno!


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.