VITALNOST U 5 KORAKA-Vital 5 program! - Fit Zdravlje

VITALNOST U 5 KORAKA-Vital 5 program!

FOREVER VITAL 5 – MJESEČNA DOZA PRIRODE ZA IMUNITET I VITALNOST ORGANIZMA


IMUNITET I VITALNOST!

Kada pričamo o pojmu vitalnost ona se odnosi na životno funkcioniranje općenito ( mentalno i tjelesno ).

VITALNOST U SVIM GODINAMATu odmah možemo staviti poveznicu imunitet i vitalnost jer su oni usko povezani!

Kada god osjećamo da smo manje vitalni i živahni, u pravilu znači da nam je došlo do pada imuniteta. Imunitet je zapravo jedan od najvažnijih faktora vitalnosti i nevjerojatna je činjenica da većina ljudi nikada ne dostigne nivo potpunog i stabilnog imuniteta koje tijelo ima. Ako dođe do pada imuniteta, dolazi do lošije vitalnosti i tijelo je sklonije obolijevanju, raznim infekcijama i autoimunim bolestima.

Sama riječ vitalnost dolazi od latinske riječi vita i znači život. Iako imunitet i vitalnost imaju direktne veze i sa životnom energijom , ne treba ju poistovjećivati sa njom. Jer netko u sebi trenutno može imati razne vrste energije ( pozitivne i negativne ) koje nemaju nikakve veze sa vitalnošću, već su povezane sa trenutnom situacijom ( stres, ljutnja  itd ).

Vitalnost zapravo simbolizira posebno, pozitivno emocionalno stanje koje nas gura naprijed u životu, potiče na akciju, “diže iz mrtvih”, kako bi se u narodu reklo.

Vitalne osobe su u pravilu živahne, pune pozitivne energije i poleta i rijetko su kada premorene. Kod njih se ima osjećaj da su im baterije uvijek napunjene do maksimuma, i da ih ništa u životu ne muči.

Da bismo bili vitalni i imunitet optimalan, potrebno je puno faktora poboljšati. Jedan od njih je i kvalitetna prehrana, te dodaci prehrani budući da kroz današnju prehranu je nemoguće organizmu omogućiti sve nutritivne tvari.


VITAL 5 PAKET SA ALOE BERRY NECTARFOREVER VITAL 5 – IMUNITET I VITALNOST U 5 PROIZVODA

Suvremeni način života, užurban i stresan nažalost utječe i na naše prehrambene navike. Svi već znamo da kao što uzrečica kaže ” ono smo što jedemo”, da je jako bitno kako se hranimo.

Bitno je da tijelo na dnevnoj bazi dobije sve potrebne nutrijente neophodne za optimalno funkcioniranje organizma. Osim same prehrane i tekućine koju unosimo, bitna je i kvaliteta i optimalna izbalansiranost dodataka prehrani.

Proizvodi kompanije Forever Living Products, bazirani isključivo na prirodnim sastojcima, prvenstveno Aloe Vere, uspjeli su složiti optimalnu razinu hranjivih tvari u paketu VITAiL 5, kroz pet izvrsnih proizvoda!

SASTAV VITAL 5 PAKETA


ARGI+  vrećice (sticks) – Savršena mješavina L-Arginin amino kiseline, te hranjiva tvar bogata antioksidansima. Pomaže održavanju krvožilnog sustava kako bi hranjive tvari stigle kroz organizam u sve stanice i tkiva. Također pomaže kod otklanjanja štetnih tvari iz organizma.

PROBIOTIC PRO-B kapsule – Možemo slobodno reći da je ovo jedan od najboljih probiotika na tržištu. Sadrži najvažnije probiotske kulture koje pomažu u održavanju ravnoteže crijevne flore i apsorpciju hranjivih tvari općenito.

ARCTIC SEA OMEGA gel kapsule – Proizvod bogat Omega 3 masnim kiselinama, posebno visoku razinu DHA,  jednu od najvažnijih Omega 3 nezasićenih masnih kiselina za naš organizam. Kad povećamo unos Omege 3 iz riba artičkih mora unosimo skoro pa idealan omjer Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina, potrebnih našem organizmu za zdravo funkcioniranje krvožilnog i probavnog sustava.

DAILY VITAMINI tablete –  Osiguravaju najznačajnije vitamine i minerale potrebno našem organizmu za svakodnevno funkcioniranje. Nažalost kroz današnju prehranu ih ne unosimo dovoljno i zato ih je neophodno nadomjestiti. Daily vitamini su savršeno izbalansirani kako bi naš organizam dobio točnomonoliko koliko mu treba.

Aloe Vera Gel se brine o cjelokupnom probavnom traktu. Obnavlja ga, čisti, liječi i priprema za ostale dodatke prehrani. On je jedan od osnovnih elemenata ovog paketa, ali i općenito je neophodna kod apsorpcije hrane i hranjivih tvari, jer pomaže kod njihove izmjene u organizmu.

Ostali napitci su sa određenim dodacima, ovisno za koju ciljanju tegobu se koristi( Aloe Berry Nectar za imunitet, bolju krvnu sliku i obnavljanje urinarnog trakta, Forever Freedom kod svih problema koštano-mišićnog sustava)

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.