Višenamjenski tekući deterdžent - Aloe Vera MPDX2 - Fit Zdravlje

Višenamjenski tekući deterdžent – Aloe Vera MPDX2

Višenamjenski tekući deterdžent


Svaki tjedan upotrebljavamo sve više sredstava za čišćenje umjesto da imamo jedan višenamjenski tekući deterdžent.

Zar ne bi bilo lijepo kupiti samo jedan proizvod, i to po mogućnosti da nije štetan ni za zdravlje niti za prirodu,a da je za više namjena u kućanstvu.

Forever Living Products je napravio takav proizvod, tekući deterdžent MPD X 2 koji je vrlo ekonomičan za korištenje – za rublje, posuđe, podove, pa čak i za kupaonicu!

Forever Aloe MPD je višenamjenski, tekući, koncentrirani deterdžent koji je proizveo FLP kao svestran proizvod za čišćenje!

Forever MPD - Višenamjenski tekući deterdžentMožete ga koristiti kao sredstvo za pranje podova, kupaonica, pločica i tepiha.

Efikasan je i u ručnom pranju posuđa.

Ovaj koncentrirani, ekološki deterdžent izvrstan je za uklanjanje nečistoća, odstranjivanje masnoća i mrlja bez grebanja i tragova na bilo kakvoj površini. 

Svojim višenamjenskim djelovanjem množe zamijeniti mnoge slične proizvode na tržištu, ali uz veliku uštedu zahvaljujući koncentriranim sastojcima. Doslovce ga treba samo nekoliko kapi!!


SASTAV I UPOTREBA MPD – a


Forever Aloe MPD ne sadrži fosfor, što ga čini sigurnim za sredinu u kojoj živimo.

Za razliku od mnogih drugih deterdženata, njegove anionski i neionske sastavnice formule su biorazgradive, čime se smanjuje onečišćenje okoliša i vode, što nije slučaj sa većinom drugih deterdženata. 

Naša nezaobilazna formula sadrži blagu Aloe Veru koja omekšava i njeguje vaše ruke i odjeću. 

Ovo revolucionarno, višenamjensko sredstvo za čišćenje dostupno je samo u Forever Living Products, pakirano u biorazgradivoj boci od 0,946 L.


Načini upotrebe su višenamjenski i jednostavni.

  • Za uobičajenu količinu pranja rublja, upotrebljava se 154ml sredstva. 
  • Za uklanjanje tvrdokornih mrlja, mala količina sredstva utrlja se direktno u mrlju i potopi se u vodu prije pranja. Prije prvog korištenja na tkanini, testirajte proizvod na unutarnjoj strani šava zbog mogućnosti promjene boje tkanine. 
  • Za čišćenje uređaja u domaćinstvu, podova, kupaonica, pločica, sagova, te za vanjsko i unutarnje pranje automobila – razrijediti 30ml u 3,78l vode
  • U domaćinstvu upotrijebiti nekoliko kapi na spužvu ili kuhinjsku krpu, pa time očistiti posuđe, ukloniti mrlje s tepiha i još mnogo toga. 

NAPOMENA: Ne preporučuje se za upotrebu u perilicama za suđe. 


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili obavite kupnju putem webshopa ili klikom na sliku. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.