Smanjivanje pora na licu - Aloe Vera tonik za lice - Fit Zdravlje

Smanjivanje pora na licu – Aloe Vera tonik za lice

Smanjivanje pora na licu – Aloe Vera Balancing tonik za lice


Tonik za liceSmanjivanje pora na licu ženama i kozmetičarkama jedno je od bitnijih koraka kod njege kože lica!

Nakon što ste očistili šminku sa lica, eventualno očistili i višak prljavštine nekim od čistača (mlijekom za čišćenje, gelom za umivanje i sl.), koža nečesto ostaje gola i suha.

Ispiranjem lica pore ostavljamo otvorenima i suhima i zato je potrebno nešto što će koži poslužiti za smanjivanje pora na licu i za njihovo skupljanje.

Zbog toga je vrlo bitno koži vratiti vlažnost što pomaže i smanjivanje pora na licu. Nakon toga lice je spremno za hidrataciju serumom, kremom ili sa oboje, ovisno o tipu kože.

Ovaj korak vrlo često se zaboravlja, i zbog toga određeni tipovi kože imaju još više problema. A razlog je što zbog nepoznavanja ispravne njege lica radimo greške u koracima.

Često osobe koje imaju masniji tip kože prisilno žele skinuti masnoću i sebum sa površine kože tako što je čiste pogrešnim preparatima, često preagresivnim.

S druge strane tu je suha koža koju često prezamastimo kremama koje porama ne dopuštaju da dišu.

A zapravo nam je nedostajao ovaj korak – nanošenje TONIKA za lice nakon čišćenja, a prije nanošenja kreme!

Jeli vam koža treba nešto više nakon čišćenja – Forever Balansing Toner?


Kako biste bili sigurni da vam je lice temeljito očišćeno, hidratizirano i da su pore smanjene, preporučamo nanijeti  Forever Balancing Smanjivanje pora na licu - Aloe Balancing TonerToner između svakodnevnih ritula čišćenja i nanošenja kreme koja će vašoj koži vratiti potrebnu mekoću i vlagu.

Forever Balancing Toner osvježava, hidratizira i balansira pH vrijednost kože, te  istovremeno smanjuje vidljivost pora. 

Jedinstvena kombinacija ekstrakta algi i natrij hijalurona vlaži i omekšava vašu kožu. Dodatni sastojak, ekstrakt krastavca pomaže u teksturi i natečenosti kože i čini ju vizualno mlađom.

Od sastojaka koji štite kožu od slobodnih radikala su ekstrakt bijelog čaja, obogaćen sa antioksidansom i visokom koncentracijom Aloe kako bi se ujednačile razlike na koži.

Kombinacijom tih sastojaka dobila se snažna mješavina koja nadopunjuje našu dnevnu rutinu u njezi kože.

PRIMJENA: Nanijeti određenu količinu Balancing tonika na lice i vrat koristeći vatu ili tufer. Koristiti dva puta dnevno  hidrataciju kože i sužavanja pora. Nakon njega nanijeti serum ili kremu za lice!


 

Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.