Prirodni antibiotik u češnjaku - Forever Garlic -Thyme - Fit Zdravlje

Prirodni antibiotik u češnjaku – Forever Garlic -Thyme

Prirodni antibiotik u kući – njegovo veličanstvo ČEŠNJAK


češnjak - prirodni antibiotikPrirodni antibiotik za zdravlje cijele obitelji svima nam je nadomak ruke,ali ga rijetki baš koriste!

Najlakše je odmah otrčati doktoru, a da nismo ni pokušali sami riješiti stvar. Često zaboravljamo na majku prirodu i naše bake i djedove koji su liječenje prvo tražili upravo u njoj, majci prirodi.

Za njih prva linija obrane, tj. prirodni antibiotici bili su ČEŠNJAK, MATIČNA MLIJEČ, PROPOLIS i mnoge druge prirodne ljekovite stvari koje imamo oko sebe.

Češnjak i majčina dušica već se tisućama godina koriste u prehrani ali i u prevenciji određenih zdravstevnih problema.

Već u egipatskom papirusu iz 1500. godine pr. Kr. se spominju 22 zdrava načina uporabe češnjaka. A mi nakon toliko godina napokon počinjemo shvaćati kako on djeluje, i zašto ga se preporučuje koristiti.

Budući da mnogima živi češnjak ne odgovara, što zbog problema sa želudcem, što zbog zadaha koji dobijemo gratis u zamjenu za zdravlje, trebalo je smisliti nešto drugo.

I zbog toga se radilo na tome da se napravi kvalitetan suplement koji bi zamaskirao taj miris, a opet pružio sve kvalitete češnjaka.


FOREVER GARLIC THYME – Prirodni antibiotik u češnjaku i majčinoj dušici


Forever Garlic-ThymeČešnjak i majčina dušica već se stoljećima koriste kao prirodna biljna nadopuna hrani, ali i kao prirodni antibiotik i lijek za mnoge druge tegobe, poput visokog krvnog tlaka, masnoće u krvi, raznih bakterija i slično.

Istraživanja su pokazala da ostali sastojci češnjaka pomažu metabolizmu u sagorjevanju masnoća i štite organizam od utjecaja slobodnih radikala.

Češnjak i majčina dušica su dva snažna antioksidansa koja se nalaze u dodatku prehrani Forever Garlic -Thyme.

Od tih dviju zdravih biljaka napravljen je fini, blagi bezmirisni žele. Zajedno čine snažan alat u održavanju dobra zdravlja jer kada se češnjak zareže ili zgnječi, enzimi proizvode snažan agens.

SASTAV

Sastav ovog dodatka prehrani je prirodno, bezmirisno ulje češnjaka, majčina dušica disperzirana u canola ulju, lecatin koji pomaže u emulziji masnoća), želatina, rogač, pčelinji vosak i dr. Sumporni spojevi u češnjaku također sadrže mnoga djelotvorna svojstva.

Češnjak sadrži i germanij ( element u tragovima za koji se vjeruje da potiče jačanje imuniteta ) te selen ( antioksidans, element u tragovima).

Majčina dušica sarži antioksidanse tanin, fenol i timol tzv. saponine.

Svaka kapsula odgovara 1000 mg svježeg češnjaka!

Ostale djelotvorne hranjive tvari koje sadrži Garlic-Thyme su: kalij, kalcij, magnezij, vitamini B i C.

PRIMJENA

Kad pričamo o primjeni češnjaka u ljekovite svrhe, lakše je reći za što nije koristan nego suprotno. Jer njegova je primjena toliko široka da bi nabrajanje potrajalo.

  • Češnjak se već davno ali i sada koristio kao antiseptik, kod raznih bolesti jetre ali i kao prirodno antibiotsko sredstvo.
  • Regulira krvni tlak, pomaže kod problema sa krvnim žilama, arteroskleroze, raznih srčanih problema.
  • Od neprocjenjive je važnosti posebno kod gastroenteroloških problema, želučanih i crijevnih tegoba, ratnih gljivičnih oboljena (poput bakterije Helicobacter pylori).
  • Izvrstan je suradnik kod detoksikacije organizma, djeluje kod rješavanja raznih crijevnih parazita.
  • Osim ovih djelovanja, češnjak vrlo pomaže kod dišnih problema, astme i bronhitisa, ali i nesanice.

Zahvaljujući blagom okusu i bez mirisnoj formuli, svatko ga može koristiti (pa i mala djeca), jer neće doći do pečenja želuca niti neugodnog zadaha.


U moć ove biljke, koja spada u porodicu ljiljana kao i Aloe Vera, nema smisla sumnjati!

Za kraj – isprobajte jedan eksperiment: natrljajte stopala svježim češnjakom, nakon 5 minuta osjetiti ćete peckanje jezika!

 


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručiteputem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.