ODRŽAVANJE TEŽINE-Program FIT 15 - Fit Zdravlje

ODRŽAVANJE TEŽINE-Program FIT 15

ODRŽAVANJE TEŽINE – mali koraci prema velikim promjenama

Iako se na prvi pomisao čini da održavanje težine nije baš jednostavan posao, zapravo on to jest. Puno je teže kada problem sa zdravljem koje smo zapustili dođe na naplatu, a često je prekomjerna kilaža uzrok tome.

Održavanje težine - biti aktivanOpće poznato je da fizička neaktivnost i nepravilna prehrana i način konzumiranja hrane (prejedanje) dovode do debljanja jer tijelo sprema suvišnu energiju u masnoće.

Iako u teoriji svi to dobro znamo, često to zaboravimo i pretjeramo u puno toga.

S vremenom se pojavljuje višak kilograma. Vitko tijelo koje smo imali dok smo bili mladi sa godinama postaje sve oblije, sa više masnih naslaga. Uzrok tome su razne životne faze, trudnoće, poremećaj u ravnoteži hormona i sl.

Sjedalački i ubrzani način života i poslovanja nam to još pogoršavaju. Održavanje težine postaje nemoguća misija.

Vožnja automobilom zamijenila je šetnje u školu ili na posao, koje smo prije više prakticirali. Također se promijenio životne standard pa tako i razne navike, među njima i prehranbene.

S vremenom se nakupi višak kilograma koje do tada nismo imali, i počinjemo ih primjećivati većinom prije ljeta i skidanja u kupaće kostime ili ako se pojavi kakav zdravstveni problem.

Pri pokušaju da vratim o svoje tijelo pod kontrolu, kakvo je bilo prije, nekada radimo krive poteze. Odlučujemo se na razne rigorozne dijete ili vježbanje, nadajući se da ćemo u kratko vrijeme riješiti stvar.

Ponekad taj cilj se i uspije ostvariti, ali samo kratkotrajno, budući da organizam ne može takav ritam i program izdržati predugo. Razne popularne dijete i preparati za mršavljenje kod mnogih izazovu kontra efekt, jer nakon nekog vremena se izgubi kontrolu zbog gladi i tada napravimo još goru situaciju. Mršavljenje je na taj način privremeno i neuspješno.

ODRŽAVANJE TEŽINE – promjena životnih navika

Jedini uspješan i dugoročan način za postizanje i trajno održavanje zdrave tjelesne težine je u trajnoj i promjeni krivih životnih navika. Nije to znanstvena fantastika i ne trebaju posebna upute. Potrebno je par malih jednostavnih koraka koje treba promijeniti u svakodnevnici i naše tijelo će samo odraditi svoj dio.

  • U prehrani je najbitnije uvesti više manjih obroka umjesto jednog do dva
  • Obavezno doručkovati (unutar jednog sata nakon ustajanja jer će se tako pokrenuti metabolizam )
  • Dan započeti svježim voćem ili sokom (ili topla limunada). Tako se potiče jutarnje čišćenje ili detoks
  • Zadnji obrok u danu neka bude 3-4 sata prije spavanja kako bi manje opteretili organizam i probavu tijekom noći te imali zdraviji i kvalitetniji sanODRŽAVANJE TEŽINE UZ FIT 15 PROGRAME
  • Već poznato pravilo – piti dovoljno tekućine (cca 1,5-2l dnevno)
  • Spavati dovoljno i kvalitetno jer nedostaka sna utječe na povećavanje apetita
  • Prakticirati aktivan život (hodati umjesto voziti se autom, šetati na svježem zraku, baviti se nekakvom sportskom aktivnošću)
  • Okružiti se pozitivnim mislima jer kad je mozak sretan i tijelo bolje radi

FIT 15 – program prehrane za održavanje težine

Kada pričamo o pomoćnim proizvodima u reguliranje i održavanje tjelesne težine  preporučiti ćemo F.I.T. programe kompanije Forever Living Products.

Oni nisu osmišljeni kao rigorozne dijete, kratkotrajna riješenja. F.I.T. programi su složeni i od  jednostavnih primjera vježbi, promjene prehrambenih navika te stila života općenito. Osmišljeni su da promijene ne samo fizički izgled tijela već i osjećaj u njemu.

Cijeli program je isplaniran u 15 dana, sa detaljnim vodičem kako ga ispravno odraditi i sa pregršt savjeta i ideja kako dugoročno promjeniti dosadašnje životne navike.

Sve vježbe i prehrana prilagođene su razini koja se odabere. Svaki od 15-dnevnih programa posebno je osmišljen kako bi prenio znanje i ideje za unošenje trajnih promjena, s ciljem zdravijeg stila života i nastavka promjena.

FIT 15 PROGRAMF15 sadrži prehranu za početnike, srednje napredne i napredne , kao i programe vježbanja koji pomažu u postizanju željenog cilja. Osiguran je vodič za osnove fitnessa sa prilagođenim kardio vježbama, jednostavan vodič za prehranu, zdravi recepti, uz dodatne proizvode za održavanje težine, te savjete za zdraviji život.


S obzirom da nismo svi isti, niti naša fizička sprema niti životne navike, F15 nudi personalizirani pristup kroz 3 razine:

Uz FIT programe održavanje postignute težine ili postizanje željene ostvariti će se jednostavnije i dugoročnije. Osnova svih proizvoda je Aloe Vera i drugo ljekovito bilje, poput Garcinie Cambogie, zelene kave, guarane koji svojim prirodnim djelovanjem pomažu kod razgradnje masnoća ali i poboljšanju određenih zdravstvenih tegoba općenito.


SADRŽAJ FIT 15 PAKETA:

Aloe Vera Gel ( 2 boce od 1 litre )
Forever Lite Ultra Shake – 1 pakiranje
Forever Therm – 30 tableta
Forever Vlakna (Fiber) – 15 vrećica
Forever Garcinia Plus – 90 mekih kapsula


 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.