Najbolji dnevni vitamini - Forever Daily - Fit Zdravlje

Najbolji dnevni vitamini – Forever Daily

Najbolji dnevni vitamini – izbalansirani vitamini za dnevne potrebe organizma


Najbolji dnevni vitamini u Forever Daily™ dodatku prehrani je revolucionaran sustav unosa hranjivih tvari.

Kreiran je u kombinaciji s Forever Living originalnim Aloe Vera oligosaharid kompleksom oznake AOS.

Forever Daily™ s AOS pruža savršeno izbalansiranu mješavinu 55 hranjivih tvari, uključujući najznačajnije vitamine i minerale i omogućuje učinkovitiju apsorpciju.

Kada su minerali u pitanju, cilja točno određene sustave organizma.

U današnje vrijeme neophodno je voditi brigu o nutrijentima koje unosiimo u organizam i eventualnim deficitima u njemu. Nije svejedno što i koliko unosimo, jer višak nečeg jednako može biti štetan kao i manjak.

Zbog toga se radilo upravo na tome, da se izbalansiraju dnevne potrebe organizma za vitaminima i mineralima, a na što prirodniji način.

Forever Daily su najbolji dnevni vitamini za prehranu jer pružaju optimalne količine važnih prirodnih i biljnih hranjivih sastojaka. Tu su bioflavonoidi, najnoviji antioksidansi s molekularnom tehnologijom i originalnom mješavinom voća i povrća.

Na taj način vaše tijelo dobiva najvažnije mikro i makro nutrijente, i pruža potporu optimalnom zdravlju i vitalnosti!

Forever Daily - najbolji dnevni vitamini

Forever Daily u preporučenoj dozi sadrži cjelokupnu potrebu organizma za vitaminima i mineralima, te elementima u tragovima:

  • vitamin A, C, D, E,
  • tijamin, riboflavin, nijacin,
  • vitamin B6, folna kiselina, B12,
  • biotin, pantotenska kiselina,
  • kalcij, željezo, jod, magnezij, cink, selen, bakar, mangan, molibden, kelat kroma,
  • Forever FVX20 mješavina.

FVX20 MJEŠAVINA sadrži prahove raznih vrsta voća i povrća ( jabuka, cikla, crvena paprika, jagode, mango, akai, acerola, kupus, špinat, crni luk , kupina, šipak, borovnica, brokula, kelj , mrkva , bundeva, grožđe )

AOS COMPLEX™ je napredna mješavina za potporu stanica 48g bioflavanoid citrusa, kvercetin, gel Aloe Vere, rutin, alfa-lipoinske kiseline, koenzim Q10, lutein, likopen, zeaksantin, resveratrol.


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.