Multivitamini za djecu - Forever Kids bomboni - Fit Zdravlje

Multivitamini za djecu – Forever Kids bomboni

MULTIVITAMINI ZA DJECU – prirodni dječji vitamini


Zdrava prehranaVitamini i multivitamini za djecu su od neophodne važnosti za sve uzraste, a posebno za djecu u razvoju!

Poznato je da za optimalan rad i zdravlje organizma je potrebno bar dva puta dnevno jesti voća i povrća!

Nažalost, rijetko tko unosi toliku količinu. Ako i unosi, te namirnice više nisu toliko bogate hranjivim sastojcima kao prije.

Na sreću, tehnologija danas pruža mogućnosti emulgiranja i dehidracije svježeg voća i povrća. Na taj način se zadržavaju sve važne komponente namirnica, uključujući vitamine, minerale i enzime.

Forever Living je na taj način proizveo dodatak prehrani Forever Kids, multivitamini za djecu!

Da bi bio zanimljiv djeci Forever Kids je napravljen u obliku ukusnih bombončića koji se žvaču!

Na taj način ne samo da ćete zadovoljiti djetetovu želju za bombonima već možete biti sigurni da svom djetetu dajete sve hranjive sastojke koji su mu svakog dana potrebni.


KIDS VITAMINI – najbolje iz voća i povrća

Ovi zabavni i ukusni multivitamini odraslima i djeci u razvoju ( počevši od dvije godine ) osiguravaju neophodne vitamine, minerale od kojih je najznačajnije željezo i fitonutrijenti.

Željezo je novi sastojak u Forever Kids vitaminima zbog svoje uloge u jačanju imuno sistema i razvoju kognitivnih sposobnosti.

Željezo, koje je često u deficitu, pridonosi općem stanju organizma i njegovoj sposobnosti da se bori sa raznim zdravstvenim problemima.

Fitonutrijenti su poželjne hranjive materije koje potječu iz voća i povrća. Svi se sigurno sijećamo naših roditelja i baka koji su nas tjerali da jedemo što više tih namirnica. To je zato jer su znali koliko su bitni za zdrav i dug život, za manje rizika od srčanih bolesti, ali i onih težih!

Paracelsus, otac medicine je rekao : ” Sve što je čovjeku potrebno za održavanje zdravlja nalazi se u prirodi! Prava zadaća znanosti je da pronađe te tvari! “

U Forever Living Prodacts-u uvijek se trude biti na čelu istraživanja i preporučiti sve što priroda pruža za naše zdravlje, ali u formi koja je pogodna za upotrebu.

Upravo ova poboljšana formula sadrži više fitonutrijenata iz nove, poboljšane prirodne mješavine voća i povrća.

Rezultat su multivitamini za djecu sjajnog okusa koji je zabavno jesti, te koji dopunjava veliki broj drugih dodataka prehrani koje nudi Forever Living.

Ovaj proizvod ne sadrži umjetne boje, niti konzervanse.


SASTAV KIDS VITAMINA

Temelj biljnim hranjivim tvarima u Forever Kids tabletama daje mrkva, sirup od javora, brokula, ekstrakt kupusa, jabučni pektin, koncentrat brusnice, bioflavonidi iz rajčice i limuna.

Pripremljen je prema pravilima Svjetske zdravstvene organizacije pa sadrži 100% dnevne potrebe vitamina C, A, D, B1, B5, B6, nikotinamida, biotina, cinka i bakra.

Osim toga, sadrži 75% i više, dnevne potrebe vitamin E i B12, kalcija, magnezija i mangana.

Kako bi proizvod bio ukusan i fin djeci koristio se sorbitol, koji se u prirodi pojavljuje u raznim biljkama i voću, jer bi za sladak okus trebalo previše meda.

Forever Kids - Multivitamini za djecuSorbitol je slađi 60% od šećera iz šećerne repe i sadrži jednu trećinu manje kalorija. Također je dobar za dijabetičare jer se slabo apsorbira u crijevima. Njegovu upotrebu odobravaju gotove sve značajne međunarodne organizacije za kontrolu ljekova i hrane.

Xilitol prirodni šećer koji nalazimo u voću i povrću pomaže u prevenciji nastanka upale srednjeg uha kod djece, koje izaziva bakterija streptococus pneumonia, tako što spriječava njeno razmnožavanje. Također se pokazalo da pomaže kod karijesa, usporava ga a ponekad i liječi.

Doziranje:

Doziranje kod ovih multivitamina je uvijek izazov. Zbog svog prefinog okusa često ćete morati svoje dijete zaustavljati u želji da ih žvače. Iako se njima u pravilu ne možete predozirati, postoje neki okviri, ovisno o dobi djeteta!

Najbitnije je da dijete može žvakati!

  • Za djecu stariju od 4 godine uzimaju se 4 tablete dnevno.
  • Djeca stara između 2 – 4 godine godine kao dodatak prehrani uzimaju 2 tablete dnevno pod nadzorom odraslih.

Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.