Masti i ugljikohidrati - Kako blokirati njihovu apsorpciju - Fit Zdravlje

Masti i ugljikohidrati – Kako blokirati njihovu apsorpciju

MASTI I UGLJIKOHIDRATI – smanjite njihovu apsorpciju


Omjer masti - ugljikohidratiMasti i ugljikohidrati, kao i bjelančevine bitan su sastavni dio svake uravnotežene prehrane.

Zbog užurbanog života taj balans je u pravilu pormećen. Posebno onaj kod masti i ugljikohidrata.

I zbog toga često dolazi do zdravstvenih problema, te prekomjerne tjelesne težine uzrokovane takvom prehranom.

Preporuka je da umjesto da radimo razne rigorozne dijete, radije naučimo organizirati svoje obroke. Prehrana mora biti bogata sa dnevnom potrebom kalorija, s time masti i  ugljikohidrati i bjelančevine.


Za malu pomoć pri tome, kako bismo lakše riješili sve te nakupine, postoje određeni preparati koji blokiraju njihovu apsorpciju.

Najbitnije je da su ti suplementi tj.preparati na što prirodnijoj bazi, a ne sintetičkoj i da vam ne budu osnova prehrane!!

To su samo DODACI PREHRANI, i ne smiju zamjenjivati zdravu i izbalansiranu prehranu.


FOREVER LEAN – blokira apsorpciju masti i ugljikohidrata


Forever Lean donosi nam dva revolucionarna sastojka koji mogu biti od pomoći u smanjivanju tjelesne apsorpcije kalorija iz masti i ugljikohidrata.

1. Prvi i možda jedan od najjedinstvenijih sastojaka jer upija masnoće, a dobiven iz vlakana biljke Opuntia Ficus Indica, je inače poznat pod nazivima indijska smokva, meksički kaktus ili opuncija.

Forever Lean - blokira apsorpciju masti i uglikohidratiIstraživanja su pokazala kako ovaj jedinstveni vlaknasti sastojak ima vrlo visoku sposobnost vezivanja masti u odnosu na druge vrste biljaka.

2. Drugi vrlo kvalitetan i jedinstveni sastojak u ovom proizvodu Forever Lean je protein posebno izveden iz zrna biljke bijelog graha ( Phaseolus vulgaris ).

Ovaj protein vrlo uspješno djeluje na usporavanje apsorpcije šećera u tankom crijevu, na način da privremeno zabranjuje aktivnost enzima koji inače radi da se škrob pretvara u šećer.

Zajedno, ova dva revolucionarna nova sastojka mogu vam pomoći u traganju za dostizanjem svoje idealne tjelesne težine.

To će postići tako što pomaže blokirati apsorpciju nekih masti i ugljikohidrata koje konzumiramo.

3. Treći najučinkovitiji sastojak Forever Lean je kromov triklorid.

Krom je vrlo važan mineral u tragovima koji pomaže organizmu da sa svojom prirodnom sposobnošću regulira šećer u krvi, djelujući kao GTF kofaktor, odnosno faktor tolerancije glukoze. To je osobito važno za normalan metabolizam, jer privremeno inhibira tjelesnu apsorpciju kalorija iz šećera.

Međutim, da bi se povećala učinkovitost ovog dodatka prehrani, važno je opet napomenuti potrebu za izgradnjom zdrave prehrambene navike i redovnog aktivnog vježbanja za što bolje rezultate vašeg režima ukupne kontrole tjelesne težine.


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili obavite kupnju putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.