Losioni za suhu kožu - nadoknadite vlagu - Fit Zdravlje

Losioni za suhu kožu – nadoknadite vlagu

Losioni za suhu kožu – nadomjestite izgubljenu vlagu kože


Losioni za suhu kožu izrazito mogu pomoći osjetljivoj i suhoj koži.

Neophodno ih je koristiti nakon tuširanja jer će joj vratit potrebnu vlagu, održati pH kože i dubinski je nahraniti.

Sama suhoća kože tijela nastaje zbog nedostatke vlage u njoj i smanjenog hidrolipidnog sloja koji bi ju trebao pokrivati (tzv. masnoće kože).

Suhu kožu tijela možemo prepoznati po izrazitom osjećaju zatezanjaljuštenja, vrlo često peckanja  i crvenila kože.

Osobe s jako osjetljivom kožom sklone alergijskim reakcijama trebaju pažljivo birati proizvode za njegu tijela.

Losioni za suhu kožu kod bebaBlaga sredstva za pranje i losioni za suhu kožu vratiti će joj izgubljenu vlagu. Također će spriječiti nastavak isušivanja i iritacija, posebno u zimskim periodima.

Losioni za suhu i oštećenu kožu najčešće su spas kod kože sklone atopijskom dermatitisu.

Atopijski dermatitis je nažalost u današnje vrijeme jako zastupljen problem, već od bebinog rođenja! Tu je potreban nešto dublji pristup ali o tome nekom drugom prilikom.

Vrlo je neugodna i iritirajuća kožna bolest! Pojavljuje se u obliku izraženog crvenila, suhoće kože, ljuskica na njoj, njenog zatezanja i peckanja!


NJEGA OSJETLJIVE I SUHE KOŽE 

Kod suhe i osjetljive kože sredstva za tuširanje i umivanje te losioni za suhu kožu nakon njih trebaju biti blagi i ne sadržavati sapune. Bilo bi dobro koristiti što prirodnije sastojke ( Aloe Veru, Propolis, Jojoba, kamilica itd ).

Na taj način će se izbjeći suhoća kože, iritacije i eventualne alergijske reakcije.

Osnovna uloga losiona za suhu kožu je obnoviti hidrolipidni sloj,  zadržati njenu vlagu, umiriti postojeće iritacije i crvenila, te smanjiti osjećaj zatezanja i peckanja.

Vrlo kvalitetni losioni za suhu kožu proizvodi su kompanije Forever Living Products, Aloe Moisturizing Lotion i Aloe Vera Lotion, primjenjivi i na koži lica i tijela!


ALOE MOISTURIZING LOTION


Aloe Moisturizing Lotion savršen je losion za hidrataciju suhe kože, proizveden je od 100% stabiliziranog Aloe Vera Gela i elastina.

Ovaj izvanredni losion ima jedinstvene sposobnosti ovlaživanja kože. Budući da sadrži kolagen i elastin, kožu ostavljaju glatkom, mekanom i elastičnom, održavajući njezinu prirodnu pH ravnotežu.

Aloe Moisturizing Losioni za suhu kožuTakođer spriječava isušivanje kože zbog utjecaja sunčevih zraka, odnosno vjetra.

Aloe Moisturising Lotion je idealan za njegu lica, ruku i tijela jer pomaže u borbi kože protiv štetnih utjecaja zagađenja i okoline. Nakon nanošenja i upijanja ovog losiona u kožu, možete besprijekorno nanijeti šminku jer je izvrsna podloga za nju.

Razlog zašto je ovaj losion izvrstan za kožu je taj što Aloe Vera normalizira u koži rad stanica koje stvaraju kolagen i elastin, te izvanredno prodire u kožu i u nju dubinski unosi vlagu, gdje je veže!

Izvrstan je za razne alergijske reakcije na koži, suhoću i peckanje.

Posebno se pokazala dobrim odabirom njege kod ROSACEE na koži!


ALOE VERA LOTION


Jedan od Forever prepoznatljivih proizvoda je i  Aloe Vera Lotion!

Ovo je izvrstan, višenamjenski, koncentrirani losion za kožu lica, ruku i tijela, prvenstveno suhu, raspucanu i osjetljivu!

Losioni za suhu kožu - Aloe Vera LotionSadrži 66% Aloe Vera Gela, ulje koštice marelice, jojobino ulje, kolagen elastin, vitamin E, ekstrakt kamilice, alantoin i C vitamin.

Svi ovi sastojci izvanredno vlaže i umiruju kožu. Kolagen i elastin dodani su u ovu finu smjesu kako bi kožu napravili  mekanom i podatnom.

Blagog je mirisa i sastava, tako da vrlo brzo koži vraća osjetljivu pH ravnotežu.

UPOTREBA I PRIMJENA  ALOE VERA LOTIONA

Upotrebljava se koz raznih kožnih tegobica i problema. Najčešće se primjenjuje kod:

  • ispucanih kapilara i proširenih vena
  • oštećenih nogu i zglobova
  • za suhu i ispucanu kožu
  • hemoroida koji ne krvare
  • pomaže kod poboljšanja cirkulacije
  • kod raznih bolova i uganoća te hematoma (gdje treba hladiti)

Primjenjuje sa na način da se prvo kožu po mogućnosti očisti Aloe Vera nježnim tekućim sapunom, pošprica mjesto sa spreyom First. Nakon toga se u tankom sloju nanese Aloe Vera Lotion. Ponavljati par puta dnevno!


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa i klikom na sliku ili link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST!

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.