Kreme za izbjeljivanje lica - EPIBLANC - Fit Zdravlje

Kreme za izbjeljivanje lica – EPIBLANC

Koje kreme za izbjeljivanje lica odabrati?

Kreme za izbjeljivanje lica i fleka po njemu česti su problem u današnje vrijeme.

Mnogi među nama sanjaju o tome da imaju sjajnu, glatku i čistu kožu. Živimo užurbano, stalno smo u gužvi i izloženi na milost i nemilost negativnim utjecajima prirode. Sve to uzrokuje da koža pati, dolazi do pojave bubuljica i mrlja na koži. 

Također mnogi su skloni praćenju trendova ( posebno žene ), i želja za tamnim tenom nakon ljeta ponekad uzme maha. Često zaboravimo se dovoljno brinuti o svojoj koži.

Upravo zbog sunčanja, i nepravilne zaštite od sunca, ali i raznih hormonskih terapija, dolazi do pojavljivanja tamnijih fleka na koži lica koja ne izgleda baš estetski lijepo.

Ali srećom, na tržištu danas nema čega nema, pa i za taj problem ima riješenja! Bitno je odabrati što prirodnije i što kvalitetnije proizvode da ne bismo postigli suprotan efekt!

FOREVER EPIBLANC

Jedinstvena formula Forever Epiblanca izričito je namijenjena da boju lica učini sjajnijom i izravna ton kože. Istodobno pomaže da se smanje tamne mrlje po koži.

Naša 100% stabilizirana Aloe Vera izvrsna je baza za prirodne biljne ekstrakte, kao što su arbutin, kiselica i prirodni vitamin E. Rezultat sinergije daju ovaj izvrsni proizvod. 

Forever Epiblanc najučinkovitiji je kada ga primjenimo izravno na tamne mrlje na koži. Preporučjue se primjena Forever Living Aloe Sunscreena (kreme sa zaštitinim faktorom) zajedno s Forever Epiblancom tijekom dana. 

Preporuka: korisititi je prvenstveno navečer, izbjegavati nanošenje prije izlaganja suncu!


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili samostalno obavite kupnju putem webshopa i klikom na sliku.
Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST!

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.