Krema za sunčanje sa Aloe Verom-Forever Aloe Sunscreen - Fit Zdravlje

Krema za sunčanje sa Aloe Verom-Forever Aloe Sunscreen

PRIPREMITE SE ZA ZDRAVO SUNČANJE – uz pomoć prirodnih losiona za sunčanje


Krema za sunčanje sa Aloe Verom, SPF 30 jedan je od najboljih odabira takvih losina!

Dječja koža i krema za sunčanjeSve se čini ljepše kada Sunce ugrije, ali ono ima i svoje negativne strane. I zato i sa njim treba biti na oprezu!

D vitamin jako je bitan za zdravlje našeg organizma, i trebamo iskoristiti svaku moguću zraku sunca da napunimo organizam sa njime!To je najjednostavnije napraviti na najprirodniji način, putem sunca!

Zato i jest ova krema za sunčanje sa Aloe Verom jedan od najboljih proizvoda koje preporučamo za zaštitu kože, jer je na prirodnoj bazi! Preporuča ju se koristiti ne samo tijekom ljeta već i cijelu godinu!

KAKO SE ZDRAVO SUNČATI?

S obzirom na današnje spoznaje o opasnostima prekomjernog izlaganja Suncu trebamo kontrolirati vrijeme boravka na suncu! Treba birati i dio dana kada to raditi. Najviše se preporuča ujutro do 10 sati najkasnije, i predvečer nakon 17 sati.

Ostatak dana preporuča se boraviti u hladu, i nositi adekvatnu odjeću i zaštitu za glavu posebno! Djeci i starijim osobama posebno se preporuča pridržavati osvih savjeta.

Krema za sunčanje sa ALoe VeromZbog svega navedenog u potrazi smo za najkvalitetnijim proizvodima za zaštitu kože od Sunca, a to je opravdano krema za sunčanje Aloe Sunscreen od Forevera!

Kombinacijom moderne znanosti i prirodnih sastojaka ovo djelotvorno sredstvo za sunčanje umiruje, vlaži i štiti kožu od štetnog utjecaja sunčevih zraka i vjetra.

Formuliran je sa zaštitnim faktorom SPF 30, te mogućnosti da odbija UVA i UVB sunčeve zrake. Istodobno ovaj mekan i lako razmaziv losion od čistog stabiliziranog gela Aloe Vere, sa prirodnim cink-oksidom i vitaminom E pomaže u očuvanju prirodne vlage i paralelno štiti kožu. 


ZAŠTITA NAKON SUNČANJA!

Aloe Vera posjeduje sve prirodne blagodati za zaštitu kože, ali i njegu kože nakon određenih oštećenja!

U slučaju raznih alergija, osipa ili crvenila nakon sunčanja od srca vam preporučamo par Foreverovih proizvoda!

Pokazali su se kao top proizvodi upravo za takve dogodovštine! Ovi proizvodi nisu namjenjeni samo za ljetno razdoblje već za cijelu godinu, i od milja su prozvani Prvom pomoći u svakoj kući ili vikendici!

To su: Sprey Aloe Vera First, Aloe Vera Gelly gel krema, Aloe Lotion i Aloe Sunlips ( za njegu i zaštitu usana, SPF 30 )! Više o njima pročitajte na linkovima!


 

Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili kupite putem  ili klikom na sliku. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.