Krema za podočnjake i bore oko očiju - Aloe Vera - Fit Zdravlje

Krema za podočnjake i bore oko očiju – Aloe Vera

AWAKENING EYE CREAM – krema za podočnjake


Forever Awakening Eye Cream inovativna je krema za podočnjake i bore oko očiju, koja pomaže smanjiti izgled natečenosti i tamnih krugova. Efikasno može pomoći u smanjivanju pojave prvih bora. Oči su odmornije, budnije i na izgled mlađe. 

Patentirani sastojci s peptidnom tehnologijom poboljšavaju i pomažu smiriti osjetljivu površinu oko očiju kako bi vidljivo smanjili izgled crta i borica, te tamnih krugova.

Već je poznata činjenica da Aloe Vera u sebi nosi obilježje prirodnog botoksa. Jednaki efekt ima i na pojavu prvih bora, podočnjake i smanjivanje njihove natečenosti.

FOREVER AWAKENING EYE CREAMAwakening Eye Cream također sadrži jedinstveni sastojak zvani butilen glikol. Ovaj nevjerojatan sastojak na testiranjima je pokazao da smanjuje pojavu očne natečenosti i tamnih krugova u samo 15 dana.

Albizia Julibrissin ekstrakt s Darutosidom je jedan od prvih sastojaka te vrste koji je dokazao aktivaciju i zatezanje gornjeg kapka. Tako da ova snažna kombinacija sastojaka pomaže kod riješavanja gornjeg kapka i nježne kože oko očiju kako bi se stvorio kompletni učinak.

Pogledajte više informacija o ovoj divnoj kremici na linku o recenziji vezano za ovaj proizvod!


 

FOREVER ALLURING EYES – zaustavite prve borice


Alluring Eyes - krema za podočnjake i bore oko očijuForever Alluring Eyes je starija ali vrhunska i vrlo tražena linija proizvoda krema za podočnjake i bore oko očiju, tj. općenito za njegu područja oko očiju.

Ima slične karakteristike kao Awakening Eye Cream, opisana prije.

Spada u revitalizirajuće kreme specijalno za područje ispod i oko očiju.

Njeni pomno odabrani sastojci pomažu kako bi se poboljšala mekoća i elastičnost kože, te smanjila pojava bora i podočnjaka.

Glavni sastojci su joj kokosovo ulje,ekstrakti jojobe i vitamin E koji osiguravaju koži mekoću i hidrataciju. Glicerin i skvalen vlaže i kondicioniraju kožu lica i tako smanjuju pojavu finih bora, finih linija, jastučića ispod očiju i podočnjaka istodobno poboljšavajući podatnost i elastičnost kože.


 

Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili obavite kupnju putem  ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.