Krema sa AHA kiselinama - R3 FACTOR - Fit Zdravlje

Krema sa AHA kiselinama – R3 FACTOR

Krema sa AHA kiselinama – uklonite nedostatke na koži


Krema sa AHA kiselinama kao i same AHA kiseline imaju mnogo dobrih osobina. Vrlo su od pomoći našoj koži kod riješavanja određenih problema.

Krema sa AHA kiselinama za kožu licaAlfa-hidroksi-kiseline dobijamo iz prirodnih biljnih izvora, a nazivaju se i voćnim kiselinama! Glikolna kiselina dobiva se od šećerne trske, limunska od agruma, vinska od grožđa, a jabučnu kiselinu nalazimo u jabukama.

Zajedno, ove voćne kiseline čine eksfolijante koji uklanjaju mrtve stanice s površine kože otapajući prirodne ljepljive tvari koje onemogućavaju uklanjanje mrtvih stanica. Te stanice spriječavaju kreme koje vlaže kožu da dubinski djeluju na kožu. Zato je bitno ukloniti te mrtve stanice i doći do mladih stanica koje pridonose sjaju i svjetlijoj boji kože.

Kod osoba koje imaju problematičnu kožu, krema sa AHA kiselinama će pomoći da se nastali nedostaci isprave. Voćne kiseline za lice su toliko moćne, a opet nježne kod riješavanja problema sa aknama i miteserima.

One vrlo efikasno uklanjaju mrtve stanice sa lica i vrlo često se nalaze u kozmetičkim proizvodima.

Voćne kiseline pomažu promijeniti fiziologiju kože. Utječu na to da se masnoća tj. lučenje sebuma s vremenom smanji i da se stanje kože lica dovede u normalu!

Krema sa AHA kiselinama ima moć duboko regenerirati stanice i udahnuti im novi život, kao da su ponovno rođene. One vrlo utječu na to da se masnoća (tj. sebum ) s vremenom smanji i da se lice dovede u normalno stanje.

Baš zbog toga tretmani sa voćnim kiselinama za lice su odlični kod tretiranja akni, bubuljica i masnijih tipova kože.

Naravno, nikako ne smijemo zaboraviti i na izbalansiranu prehranu, zdrav stil života, povremeno čišćenje organizma iznutra ( tzv. detoks ). Jer sve što se nakuplja u organizmu ( toksini, stres i sl.) reflektira se na našoj koži!


FOREVER R3 FACTOR KREMA


Krema sa AHA kiselinama - R3 FACTOR Skin Defence CremeJedna od izvrsnih krema sa AHA kiselinama je i Foreverova R3 FACTOR Skin Defence krema.

Ovaj proizvod pomaže održavanju prirodne vlažnosti kože, vraća joj elastičnost i obnavlja njezin izgled.

R3 Factor Skin Defense Creme® bogata je smjesa stabiliziranoga gela Aloe vere, topiva kolagena, alfa-hidroksi kiseline (AHA), obogaćena vitaminina A i E za zdraviju kožu. Pomaže koži u očuvanju prirodne vlažnosti i održavanju njene otpornosti i obnavljanju.

Kako je za cjelokupan proces obnove kože potrebno 3 – 4 tjedna, potpuno djelovanje R3 Factora će biti vidljivo tek nakon tog vremenskog razdoblja.

Kreme na bazi voćnih kiselina, smatraju se danas najbitnijim agensima za njegu kože.

Kombinacijom AHA-kiselina s umirujućim djelovanjem Aloe Vere, R3 Factor Skin Defense Creme pruža prvu liniju zaštite u borbi protiv štetnog utjecaja vremena. Na taj način pomaže očuvanju mladolika izgleda kože.

UPOTREBA: Nakon čišćenja lica, nanesite na lice, vrat i ostala područja prema potrebi. Za najbolje rezultate, koristite kremu ujutro i navečer. Po potrebi možete još nanijeti Firming Lotion za dan ili Recovering Night Creme za navečer.


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem  ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.