Info o autoru - Đeni Torić - Saznaj nešto više - Fit Zdravlje

Info o autoru – Đeni Torić – Saznaj nešto više

INFO O AUTORU – SAZNAJTE NEŠTO VIŠE!


INFO O AUTORU – Đeni Torić

Info o autoru ćemo započeti sa predstavljanjem. Moje ime je Đeni Torić. Vjerujem da bi me ljudi koji me najbolje poznaju, moji bližnji najbolje opisali i dali objektivniju sliku o meni!  Ali sada ću nastojati to ja prikazati iz svojih cipela!

Info o autoru - Đeni TorićPorijeklom sam iz jednog malog mjesta na otoku Korčuli, gdje sam završila osnovnu i srednju školu. Zatim sam otišla studirati u Zadar. Tijekom fakulteta i nakon njega sam radila razne vrste poslova! Od rada na štandu ljeti, konobarenja do različitih poslova u prodaji! O meni se može generalno reći da volim raditi i ako je pošteno ništa mi nije problem!

Iako sam studirala Kulturu i turizam , poslovi me nisu vodili u tom smjeru. Više su me vukli prema prodaji i uslužnim djelatnostima te osobnom kontaktu sa klijentima! Taj posao me i spojio sa mojim zauvijek razlogom ostanka u Zadru ( sada njih troje )!! Sigurna sam da se sve u životu događa sa razlogom!!

Oni koji me znaju bi o meni rekli da sam vrlo šarena osoba –  komunikativna, vesela, druželjubiva, uvijek spremna pomoći i surađivati u raznim akcijama! I zaista to je točno – dinamična sam, pričljiva, kreativna, strpljiva i uvijek željna novih znanja! I jako me veseli kad to mogu potaknuti i u nekome drugome! Ne volim monotoniju, nekreativne ljude, koji uvijek sve gledaju crno, koji će radije živjeti loše nego napraviti korak prema “možda” boljem!

FOREVER – početak suradnje!


Zašto sam se odlučila surađivati sa Foreverom? – Moram priznati da to nije bila iskra na prvu! Ne zato što je kod njih nešto upitno ili loše, već zato što ja nisam tada bila spremna na novi izazov u životu! Valjda je bilo došlo do zasićenja!

Ali nakon nekoliko mjeseci sam sasvim slučajno opet došla u kontakt sa tom tvrtkom, i tada se upalila lampica! Tada sam srela moju bivšu kolegicu koja je sa mužem svoju financijsku budućnost gradila sa Foreverom! Slušajući ih kako zadovoljno i smireno pričaju o poslu, zaintrigiralo me da malo istražim!

Iako sam tada  počela raditi ( i još uvijek radim ) i u jednoj predivnoj galerijici ručnih radova, u kojoj mi je radna atmosfera tako divna i poticajna, odlučila sam paralelno razviti sebe i u nečem drugome! Jedan od razloga je naravno bio i financijska situacija u Hrvatskoj koja većini nije bajna! Budući da sam tražila način da sebi i svojoj obitelji  dugoročno osiguram bolje životne uvjete, više slobodnog vremena, odlučila sam postati suradnik kompanije Forever living products!

Danas je otprilike godina dana da sa njima surađujem i mogu reći da uživam! Uživam jer znam da radim sa izvrsnim proizvodima, jer je poslovna atmosfera puna pozitive, iskrenosti i poticaja! Nema pretjerivanja, nema stresa, sam odlučuješ u kojem će smjeru ići tvoje poslovanje, a time i tvoj život!

Info o autoru – ONLINE POSLOVANJE


Trenutno sam u tromjesečnoj edukaciji za postavljanje poslovanja online! Jako se veselim, jer je i to nešto novo sa čime sam se susrela, i u čemu ću sebe razviti, a približit će me mom cilju – boljoj i sigurnijoj budućnosti!

Budući da volim svoja znanja prenositi drugima, pomagati drugima na bilo kakav način, pa time i da sebi poboljšaju životnu situaciju, stvaram svoj team koji bih ja vodila prema cilju koji si sami zacrtaju!

Zato, koga zanima čuti više, neka me slobodno kontaktira, ništa ne možete izgubiti, jedino možete biti bogatiji za neke nove informacije i drugačije prilike i mogućnosti! Daljne su odluke samo na vama!


Ja uvijek kažem :  Da bi ostvario nešto – prvo moraš sanjati – a onda dovoljno jako željeti da to i ostvariš! I već si na pola puta do uspjeha!!

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.