Infinite by Forever skin care set - zdrava koža iznutra i izvani - Fit Zdravlje

Infinite by Forever skin care set – zdrava koža iznutra i izvani

Ne možete zaustaviti vrijeme, ali ga možete usporiti sa najnovijom i najnaprednijom linijom proizvoda za pomlađivanje kože – Infinite by Forever™.

INFINITE – Kažu da se prvi dojam uvijet pamti, zato se osigurajte da bude savršen!

Možda ste mislili da ste do sada potpuno upoznali  Aloe Veru, ali vjerujemo nikada do sada niste vidjeli ovakve efekte!

INFINITEInfinite by Forever™ ima za cilj pomlađivanje kože iznutra i izvana.

Set sadrži proizvode sa revolucionarnim formulama koje imaju zadatak da hidratiziraju kožu, smanjuju pojavu finih linija i bora i podižu razinu kolagena kako biste se osjećali bolje i koža izgledala ljepše.

Uz to, ovaj proizvod sadrži Vitamin C, a on je ima poseban zadatak – održavanje unutrašnjih procesa i zdravlja kože.

Budući da poboljšava izgled kože, uklanja tanke linije i bore, tradicionalno razmišljanje o starenju ćemo odgoditi.

INFINITE i djelovanje na našu kožu

Zamislite vašu kožu kao nježnu i zrelu šljivu. Kad je mlada i u punom zdravom razvoju, šljiva je ovlažena, zategnuta i glatka. Sa druge, suprotne stran tu je suha šljive, puna vlage.

Upravo tako se ponaša i naša koža. Zbog starenja i utjecaja raznih vanjskih i unutarnjih faktora, naša koža gubi vlažnost i brzo izgleda zapuštena i podložna borama i drugim znacima starenja.

S ovom linijom proizvoda možemo vratiti vlažnost kože, stimulirati zdrav kolagen i u startu smanjiti pojavu tankih linija i bora. Na taj način ćete postići da vaša koža više sliči svježe ubranoj šljivi umjesto suhoj.

Sa snažnim sastojcima iz najboljih prirodnih izvora, kliničkim ispitivanjima i najnovijim naučnim dostignućima i ulogom božanstvene Aloe Vere, Infinite by Forever™ revolucionaran je proizvod protiv starenja kože.

Infinite by Forever™ sastoji se od 4 formule koje dopunjuju jedna drugu. Cilj im je jačanje kože te podržavanje ljepote iznutra i izvana. A vas na kraju ostavlja sa sjajnom, hidratiziranom i pomlađenom kožom.


Hydrating cleanserInfinite Hidrating cleanser

Hydrating cleanser je izuzetno snažan a opet nježan proizvod.

Ovo blago mlijeko za čišćenje lica ostavlja kožu vlažnom, mekom i čistom, dok je istovremeno čini zdravom za dalje procese njenog pomlađivanja.

Sastavljen je od prirodnih sastojaka poput ekstrakta jabuke i njenih aminokiselina i masnih kiselina dobivenih iz kokosa. Sve to zajedno povećava hidrataciju kože i i radi efekt nježnog čišćenja nečistoća i masnoće bez isušivanja kože.

Uputa za upotrebu: Svako jutro i večeri započnite sa ovim mlijekom za čišćenje lica. Nanesite mlijeko za čišćenje na vrhove prstiju obje ruke koje ste navlažili prije, protrljajte, a zatim sadržaj blagim masirajućim pokretima nanesite na lice i vrat. Obrišite lice i vrat tuferom kako bi uklonili tragove šminke i nečistoće, a potom isperite toplom vodom. Sadrži Aloe Veru i ekstrakte voća. Nježno uklanja šminku i nečistoće, te pri tome ne isušuje kožu.


Firming serum

INFINITE Firming SerumKlinički testiran sastojak, trifluoracetyl Tripepetide-2, peptid sastavljen od tri aminokiseline, oponaša prirodne procese kože sa zadatkom njenog očvršćivanja i smanjenja pojave finih linija i bora.

U kliničkim istraživanjima kod ispitanika ovaj sastojak je izuzetno je povećao elastičnost kože. Kombiniran sa izvrsnim prirodnim sastojcima poput naše patentirane Aloe Vere, serum vlaži kožu i ujedno je čini glatkom, čvrstom i kompaktnijom, sa ciljem da koža izgleda mlađa.


Firming complexFirming complex

Ljepota je nešto više od same kože – ona dolazi iznutra! A sve na koži rezultat je pravilnog rada organizma, prvenstveno od prehrane.

Ovaj Foreverov prvi dodatak za ljepotu, pomaže vam da kontrolirate proces starenja kože iznutra. Ovaj kompleks predstavlja mješavinu sastojaka kao što su francuska dinja, morski kolagen i fitoceramidi, koji omogućuju koži hidrataciju, smanjuju pojavu dubinskih bora, povećavaju joj elastičnost i savitljivost. 


Restoring CrèmeRestoring creme

Sa preko 15 sastojaka za održavanje kože, ova krema je brzoupijajuća i čini kožu vlažnom i glatkom.

Infinite Restoring crème kombinira najnovija naučna otkrića o njezi kože. Kombinira divne sastojke Aloe Vere te moćne antioksidanse kao što su akai i nar. Također zu su i mješavine eteričnih ulja za pomlađivanje, a sa ciljem da hrane i pomlade kožu.Kao što vidite, ovaj Infinite set za njegu lica zaokružio je cijelu priču oko njege kože!

Pobrinuo se za njeno čišćenje, dubinsku i površinsku hidrataciju, ali i za njeno obnavljanje iznutra, što je zapravo i najbitnije!

Ali to često zaboravljamo, zar ne?

 

NAPOMENA: Proizvodi seta se mogu naručiti i pojedinačno!!


 OSTVARITE PROMO POPUST ZA INFINITE SET U NAŠOJ WEB TRGOVINI:

Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili obavite kupnju putem webshopa ili klikom na sliku. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST,  a za cijeli set odabirete opciju NOVI KUPAC!

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.