Hijaluronska kiselina - Active HA - ključ za vašu mobilnost - Fit Zdravlje

Hijaluronska kiselina – Active HA – ključ za vašu mobilnost

HIJALURONSKA KISELINA – podmažite zglobove za lakši pokret


Bol u koljenu i zglobovima - HA kiselinaHijaluronska kiselina ( HA ) ima vrlo važnu ulogu kod normalne funkcije zglobova, hidrataciji tkiva i podmazivanju tkiva.

Nalazi se u hrskavici i u sinovijalnoj tekućini. 
U sinovijanoj tekućini ona je odgovorna za elastičnost i podmazivanje zglobova. Za vrijeme određenih upalnih procesa dolazi do povećane potrošnje i razgradnje hijaluronske kiseline.

 

Zglob nakon HA kiselineHijaluronska kiselina je odgovorna i za elastičnost kože, tako da se već od 80-tih godina koristi i u kozmetici.

Zahvaljujući svojoj mogućnosti vezanja vode na sebe (čak 1000 % više od svoje težine) odlična je sirovina za primjenu u kozmetici. Koristi ju se za usporavanje starenja, tj. promjena na koži koje nastaju procesom starenja (gubitak vlage i elastičnosti).

Korištenje hijaluronske kiseline u medicini je prvo krenulo sa interartikularnim inekcijama koje su se primjenjivale direktno u zglob. Pokazalo se da značajno smanjuje bol, posebno kod pacijenata s artrozom.

Nakon dugogodišnje primjene u obliku inekcija, osmislio se način da ju se može primjenjivati i oralno, u obliku dodataka prehrani! Prvo se počelo primjenjivati u Americi, a zatim i u Europi!

Jedan od visokokvalitetnih dodataka prehrani hijaluronske kiseline je i FOREVER ACTIV HA, proizveden upravo u Americi u kompaniji Forever Living Products!


FOREVER ACTIV HA – ključ za dugu i bezbolnu pokretljivost


Poznato je da s godinama, a posebno kod upalnih procesa, količina hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u zglobovima i ostalim tkivima opada. To je posebno naglašeno kod osoba koje pojačano troše zglobove ( aktivni sportaši i redoviti rekreativci ).

U tim slučajevima je povećana potreba za nadoknadom hijaluronske kiseline u obliku dodatka prehrani.

Pozitivna činjenica je da osim što pomaže podmazivanju zglobova, povoljno utječe i na izgled kože.

Možemo reći da hijaluronska kiselina pomaže da se pomladimo ili bar da godine nosimo što lakše i ljepše!

FOREVER ACTIV HA predstavlja jedinstven oblik hijaluronske kiseline, niske molekularne težine sa svojstvima vlaženja i podmazivanja.

Dodatak đumbirovog ulja i kurkume čini ga jednim od najmoćnijih prehrambenih dodataka za podmazivanje zglobova i vlaženja kože na tržištu.

Forever Active HA - Hijaluronska kiselinaHijaluronska kiselina ( HA ) je posebna bjelančevina koju proizvodi naše tijelo, i starenjem ju proizvodi sve manje. Smanjivanjem HA zglobovi gube prirodno mazivo, a koža postaje hrapava i suha.

Donedavno, hijaluronsku kiselinu trebalo je davati pomoću injekcije jer je probavni trakt nije mogao apsorbirati u prirodnom obliku.

Zahvaljujući procesu Injuv®, HA se sada može uzimati oralno u obliku dodataka prehrani.

S hijaluronskom kiselinom malene molekularne mase, snagom đumbirova ulja i kurkume, Forever Active HA je dobitna kombinacija kad je mobilnost zglobova u pitanju! Kineski travari stoljećima upotrebljavaju đumbir i kurkumu za pravilno funkcioniranje zglobova.

Ostali sastojci u Forever Active HA su: sojino ulje, želatina, glicerin, žuti pčelinji vosak, maltodekstrin, pročišćena voda, cinkov oksid i lecitin.

PRIMJENA: Uzimati 2 gel tablete dnevno!


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.