Ginseng i Chia - povećajte energiju i izdržljivost - Fit Zdravlje

Ginseng i Chia – povećajte energiju i izdržljivost

GINSENG I CHIA – dobitna kombinacija za energiju


GINSENG – biljka ljekovitog korjena i posebno jakih svojstava

 

Ginseng prahKorjen Ginseng biljke u kineskoj farmakologiji se spominje od davnina, prije više od 5000 godina. Unatoč tome, danas je još uvijek predmet istraživanja i primjenjivosti.

Ova biljka raste relativno sporo, a korijen je najbolji i bere se kada je biljka stara oko tri do šest godina. Proizvodi i dodaci prehrani uglavnom se dobivaju iz korijena ili se koristi kao osušeni korijen ( cijeli ili narezan ).

Za ginseng se često kaže da je adaptogen. Tu se misli na njegove sposobnosti u povećanju otpornosti na razne vrste stresova ( fizički, kemijski i biološki ), ali i podizanje općeg stanja i vitalnosti organizma. Da bi se postigao potpuni efekt potrebno je nekoliko tjedana korištenja.

Brojni su korisni učinci primjene ginsenga.

Često se koristi kao afrodizijak i pri liječenju seksualne impotencije, a posebno se preporuča osobama pod većim intelektualnim i fizičkim naporima.

Također se preporuča koristiti i osobama iscrpljenim bolešću te svima koji žele poboljšati svoju kvalitetu života. Odličan je i kod virusnih opterećenja i temperature.

Sportašima je vrlo poznata kvaliteta preparata na bazi biljke ginseng. Dokazalo se da su učinkoviti kod povećanja radne  i fizičke sposobnosti, jer dolazi do poboljšanja iskorištenosti kisika.

Nedavna istraživanja su pokazala da ginseng ima svojstva jakog antioksidanta i da štiti organe, a posebno kardiovaskularni sistem!

FOREVER GIN CHIA – vrhunski miks za vrhunsko djelovanje


Upravo iz navedenih razloga Forever je kombinirao ove dvije pradavne biljke – golden chiu sa Zapada i ginseng s Istoka u vrhunski proizvod GIN-CHIA!

Golden Chiu ili sjevernoameričku kadulju upotrebljavali su američki Indijanci s jugozapada SAD-a početkom 20. stoljeća zbog njezinih zdravih svojstava.

Chia sjemenkeCHIA sadrži najveći postotak polinezasićenih masnih kiselina. Izvrstan je izvor Omega-3 masnih kiselina, prirodnih antioksidansa i dijetalnih vlakna.

Sadržaj proteina u Chii veći je od ostalih hranjivih žitarica. Također sadrži kompletan sastav proteina i svih esencijalnih aminokiselina, što nije slučaj kod ostalih žitarica. Uz to je i vrlo snažan antioksidans.

GINSENG je veoma poznat kao ” tonik za mozak “. Sadrži jedanaest saponina što ga čini adaptogenom. budući da prilagođava svoje djelovanje prema potrebama organizma. Uz to je također vrlo jak antioksidans.

Kombinacijom ovog bilja dobivena je vrlo snažna i korisna formula koja sadrži vitamin A, B1, B2, C i D, uz tiamin, riboflavin, kalcij, željezo, natrij, kalij, cink, bakar, magnezij i mangan.

U kombinaciji, ove tvari podižu razinu energije, izdržljivost i održavaju krvožilni sustav zdravim!

Ostali sastojci Forever Gin-Chia su: sorbitol, med, trikalcijev fosfat, askorbinska kiselina, želatina, gumiarabika, izolat sojina proteina, mikrokristalizirana celuloza, kremena zemlja, stearinska kiselina, paprika u prahu, askorbitol-palmitat, prirodna aroma limuna.


Forever Gin-Chia - ginseng i chiaPrednosti Gin-Chie za zdravlje:

 • Ginseng podiže energiju i ima ljekovita svojstva
 • Sadrži 11 hormona poput saponina
 • Ginseng je snažan antioksidans i antidepresiv
 • Ginseng može pomoći smanjiti epileptički napad
 • Zlatna Chia sadrži estrogen i može pomoći smanjivanju tegoba u menopauzi
 • Potiče mentalnu i fizičku aktivnost, otklanja umor i podiže energiju
 • Pomaže u reguliranju krvnog tlaka, kolesterola i triglicerida
 • Potiče spolnu potenciju i libido
 • Otklanja smetnje s probavom
 • Pozitivno djeluje na slabokrvnost i cirkulaciju
 • Pomaže u regulaciji rada žlijezda s unutarnjim izlučivanjem
 • Jača srčani mišić i kompletni krvožilni sustav
 • Kod sportaša sprječava nastajanje mliječne kiseline u mišićima

NAPOMENA: Oprez je potreban kod trudnica, dojilja i djece.

Nuspojave kod upotrebe ginseng preparata su rijetke i blage (lagane probavne smetnje, nesanica i alergijske reakcije). Moguće su interakcije s određenim lijekovima pa je potrebna doza opreza kod bolesnika koji boluju od tumora, dijabetesa i hipertenzije.


SASTAV: med, paprika, prirodna aroma limuna, vitamini A i C, ribofavin, kalcij, željezo natrij, kalij, zlatna chia (vrsta kadulje), soja protein, ginseng.

DOZIRANJE: Prožvakati odjednom prije ili za vrijeme jela uz dosta tekućine. Za normalni tlak 2 x 1 tbl, za visoki 1 x 1 tbl, a za niski tlak 4 x 1 tbl dnevno.

Za bolje djelovanje preporuča se konzumirati sa Aloe Vera Gelom!


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.