Ginkgo Plus - čuvar i hrana za mozak - Fit Zdravlje

Ginkgo Plus – čuvar i hrana za mozak

Ginkgo Plus – potiče moždane aktivnosti


Ginkgo Biloba
Izvor: vitalisnaturalis.com

Forever Ginkgo Plus jedinstvena je mješavina četiriju kineskih biljaka.

Ekstrakt lišća Ginkgo Bilobe, njen glavni sastojak, kombiniran je s snažnim kineskim biljem  ( ganoderma od reishi gljiva, bobica Schisandre i sušene Fo-Ti ).

Ginkgo Plus dodatak prehrani od Forevera je proizveo poznati kineski stručnjak za ljekovite biljke, dr.Albert Y. Leung. Poznato je da su kineski stručnjaci majstori u pripremi mješavina ljekovitih biljki.

Veliku pozornost posvećuju upravo kombinaciji biljaka, kako bi one međusobno djelovale sinergijski, tj. uzajamno pojačavale svoje djelovanje!

Ginkgo se već tisućljećima koristi za razvijanje kreativnosti jer hrani mozak!
SASTAV FOREVER GINKGO PLUS – vrhunska mješavina za najbolje rezultate

GINKGO BILOBA : Za drvo Ginkga se smatra da je najstarije drvo na svijetu. Živi često duže od 1000 godina i iznimno je otporno na gljivice i insekte, viruse, razna zagađenja, mikroklimatske poremećaje pa čak i razne vrste zračenja. Ginko Biloba jedan je od najpopularnijih biljnih dodataka prehrani u Europi i Sjevernoj Americi.

Ginkgo Plus - Forever LivingEkstrakt iz lista ginka sadrži flavonoide i terpenoide koji jačaju kapilare i djeluju kao antioksidansi. Ginko je poznat po svom djelovanju tako što pojačava dotok krvi u mozak. Upravo je zbog toga odličan “ tonik za mozak ”.

REISHI GLJIVA: Ovo je omiljeni specijalitet na Dalekom Istoku. Najnovija istraživanja pokazala su zaustavljanje rasta zloćudnih tumora kod životinja, snažno antihistaminsko djelovanje, snižavanje razine kolesterola i spriječavanje stvaranja krvnih ugrušaka.

KINESKA SISANDRA: Jako cijenjena biljka, posebno kod ženskog dijela Kine, jer ga koriste za povećanje libida, a muškarci za potenciju. Ova biljka također služi kao tonik za pomlađivanje, te za pojačavanje fizičke izdržljivosti, a za smanjivanje osjećaja umora i depresivnosti.

FO – TI : Kinezi joj pripisuju tajnu dugog života i smatraju da ih pomlađuje. Pomaže kod povećanja gustoće i rasta kose, te spriječava da ona posijedi. Možda iz tog razloga većina Azijata i u starijoj dobi zadržava tamnu nijansu kose.

Prema kineskim znanstvenicima ona spriječava pojavu tumora, ugrušaka u krvi, te pomaže jačanju srca!


PRIMJENA FOREVER GINKGO PLUS:
  • smanjuje grčenje krvnih žila, pomaže kod upala i hemoroida
  • djeluje protiv aritmije, normalizira krvni tlak, smanjuje razinu kolesterola
  • spriječava nakupljanje vode, komplikacije kod dijabetesa
  • pomaže kod rasta kose
  • pomaže kod impotencije i povećava libido
  • vrlo je koristan kod svih problema sa moždanim funkcijama i njegovim radom ( kod ozljeda i povreda mozga, kod krvarenja u mozgu, cirkulacije krvi u mozgu, kod gubitka pamćenja, protiv starenja mozga)
  • kod oštećenja sluha i zujanja u ušima
  • kod raznih vrtoglavica, migrene, stanja stresa, panike i depresije

Kao što vidimo, vrlo je širok i bitan spektar preporučene upotrebe Ginkgo Plusa za sveukupno ljudsko zdravlje.

Za bolje djelovanje uvijek preporučamo ga piti u kombinaciji sa Aloe Vera Gelom!


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.