Forever Vital5 - optimizirajte vaš organizam - Fit Zdravlje

Forever Vital5 – optimizirajte vaš organizam

Forever Vital5 – ojačajte vaš organizam u 5 koraka


Forever Vital5 vam pruža pet nevjerojatnih proizvoda koji zajedničkim snagama otklanjaju prehrambene “praznine”.

Na taj način pružaju vam prave, hranjive tvari koje su potrebne da biste se osjećali i izgledali bolje.

Balans organizmaIstraživanja su pokazala da mnogi svakodnevno ne dobivaju dovoljnu količinu ključnih hranjivih tvari, i zato organizam pati i sam se snalazi protiv tog nedostatka.

Forever Vital5 pomaže premostiti ovaj prehrambeni nedostatak i povisiti razinu hranjivih tvari u našem organizmu.

Prehrambena “autocesta” ( višestruka protočnost hranjivih tvari ) namijenjena je efikasnoj dostavi hranjivih tvari kroz naša tijela u naše stanice, tkiva i vitalne organe.

Hranjive tvari unosimo iz hrane i dodataka prehrani, a ova prehrambena “autocesta” omogućuje dostavu svih tvari u svaku stanicu i tkivo, te uklanja štetne tvari koje proizvodi naše tijelo.

Rezultat dobrog djelovanja prehrambene tzv. autoceste u našem organizmu ( protočnosti hranjivih tvari ) je optimalno izbalansirano zdravlje i vitalnost sa psihičkom, fizičkom i emocionalnom energijom.

Forever Vital 5 koristite za održavanje općeg zdravlja organizma i poboljšanje svakodnevne prehrane. Također i za održavanje postignute željene težine koje ste eventualno postigli FIT programima C9 detoks i Fit 15!


VITAL5 PAKETI – nahranite stanice vašeg organizma


VITAL5 PAKETIOvisno o vašim osobnim  potrebama postoje 4 različita Forever Vital5 paketa:

  1. Vital5 Aloe Vera Gel – 4L Aloe vera gel, Forever Pro-B probiotic, Forever Argi+, Forever Arctic sea i Forever daily
  2. Vital5 Freedom – 4L Forever Freedom, Forever Pro-B probiotic, Forever Argi+, Forever Arctic sea, Forever daily
  3. Vital5 Berry Nectar – 4L Berry Nectar, Forever Pro-B probioticc, Forever Argi+, Forever Arctic sea, Forever daily
  4. Vital5 Aloe Peaches – 4L Bits Peches, Forever Pro-B probiotic, Forever Argi+, Forever Arctic sea, Forever daily

Aloe vera Gel

Sadrži više od 200 aktivnih sastojaka. Gel je rezultat našega patentiranog stabilizacijskog postupka Aloe vere, omiljen među onima koji žele očuvati svoj zdravi probavni sustav i energiju. Odličan je za podizanje imuniteta i čišćenje organizma od nakupljenih toksina i drugih štetnih tvari.


Forever Freedom

Osigurava uobičajeno preporučene količine glukozamin-sulfata (1500 mg), hondroitin-sulfata (1200 mg), plus 750 mg MSM-a. U kombinaciji, glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat i MSM pružaju prvu liniju potpore za zdravu funkciju zglobova. Kao i kod drugih FLPovih proizvoda ovi su nutrijenti prirodnog izvora.


Forever Aloe Berry Nectar 

Može se piti uz obrok ili samostalno. Njegov izvrstan okus potpuno je prirodan, pripravljen je od mješavine svježih brusnica i slatkih, zrelih jabuka. S dodatkom fruktoze (prirodni voćni šećer) slatkoća je dovoljna da zadovolji i odrasle i djecu podjednako. Preporuča se osobama koje imaju probleme sa anemijom, padom imuniteta te urinarnim i bronhijalnim tegobama.


Forever Aloe Peaches

Pruža još jedan izvrstan okus za uživanje sa svojim 100% stabiliziranim Aloe Vera Gelom i dodanim malim količinama prirodne breskve i koncentrata breskve. Odličnog je i jedinstvenog okusa, sadrži čiste komade Aloe vere tako da možete uživati u okusu zrele breskve. Idealan za djecu zbog slatkastog okusa.


Forever Daily

Osigurava najznačajnije vitamine i minerale, te optimalno podiže nivo ovih hranjivih sastojka potrebnih za što bolje zdravlje cijelog organizma.


Forever Pro-B probiotic

Sadrži najvažnije i nakvalitetnije probiotske kulture, korisne bakterije koje pomažu u održavanju ravnoteže crijevne flore i ispravnoj apsorpciji hranjivih tvari iz hrane.


Forever Arctic Sea

Forever Arctic Sea sadrži bogate Omega 3 masne kiseline, uključujući i visoku razinu DHA. Ona je jedna od najvažnijih Omega 3 nezasićenih masnih kiselina koje konzumiramo.Pomaže normalnom radu krvožilnog i probavnog sustava.


Forever Argi +

Osigurava 5 grama L-arginina po dozi, plus vitamine koji osiguravaju snagu vašem tijelu tijekom cijelog dana. Arginin je zadužen za zdravlje krvožilnog sustava, budući da dušik oksid pomaže u širenju krvih žila i njegovom ispravnom toku.CIJENA PAKETA OVISI O VRSTI NAPITKA U NJEMU!


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili samostalno obavite kupnju putem webshopa ili klikom na linkove. Za pakete odabirete opciju NOVI KUPAC i ostvarujete 15 % popusta na navedenu cijenu.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.