Forever Sirona - Prirodna mineralna voda - Fit Zdravlje

Forever Sirona – Prirodna mineralna voda

FOREVER SIRONA – hidratizirajte organizam


Odaberite Forever Sirona vodu jer je odlična mineralna voda koja će vašem organizmu vratiti sve izgubljene minerale.

Od nastanka života voda je od vitalnog značaja. Nažalost, samo mala količina vode koja se nalazi u prirodi pogodna je za ljudsko korištenje i zato je važno da svjesno izaberemo najbolju mineralnu vodu.

Forever Sirona osvježavajuća je voda finog okusa koja sadrži mineralne materije neophodne za naš organizam. Odličan je izbor za one koji vole manje gaziranu, prirodnu mineralnu vodu.

Našem organizmu potrebno je dnevno minimum dvije litre tekućine koje možemo nadoknaditi samo svjesnim unošenjem tekućine. Nažalost često zaboravljamo na tu važnu stavku.

Voda je neophodna za cjelokupno funkcioniranje organizma. U trenutku kad smo osjetili žeđ znači da je tijelo već dehidriralo!

Vodu tijelo tokom dana gubi na razne načine, i zato je neophodno istu tu količinu nadoknaditi. Dapače, treba je unositi i više kako ne bi došlo do njenog deficita.

Poseban naglasak na povećan unos vode je kod raznih zdravstvenih stanja, kod bavljenja sportom ili nekom sportskom aktivnošću jer organizam tada povećano troši tekućinu iz našeg organizma.

Širom svijeta više milijardi ljudi gasi svoju žeđ mineralnom vodom da bi se osvježili, tijekom sporta, na putovanju ili na poslu.

Forever SirionaForever Sirona mineralna voda potiče iz dubine tla i ima nizak sadržaj mineralnih materija.

Sastav Forever mineralne vode predstavlja savršenu harmoniju s tijelom što označava optimalno oslobađanje željenih efekata Aloe Vere.

Ova mineralizirana voda ima vrlo nisku razinu prirodnog natrija, 12,5 mg/l, tako da savršeno odgovara dijetama osiromašenim  natrijem.

Sastav Forever Sirona vode: kalij, natrij, magnezij, kalcij, anion, kloridi, sulfati, ugljikovodik. Ne sadrži željezo.

NAPOMENA: Proizvod se prodaje isključivo u pakiranju od 6 boca po 0,5l.


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.