Lycium Plus - pomoć kod ozbiljnijih zdravstvenih stanja - Fit Zdravlje

Lycium Plus – pomoć kod ozbiljnijih zdravstvenih stanja

FOREVER LYCIUM PLUS – jedan od najjačih antioksidanata


Forever Lycium Plus je visokokvalitetni dodatak prehrani u obliku tableta koji služi kao jedan od najjačih izvora  antioksidansa, bioflavonoida i ostalih blagotvornih fitonutrijenata.

Osnovni i vrlo posebni sastojci ovog dodatka prehrani su biljka LYCIUM BARBARUM ( Licij ili Goji ) i LICORIS ( Sladić )!

Ove dvije biljke možda imaju najdulju povijest i najbogatiju dokumentaciju, i protežu se više tisuća unatrag,posebno u Aziji. Upravo tamo, liječnici te dvije biljke preporučuju za liječenje mnogih bolesti, čak i onih najtežih!

I zato je na osnovu te tradicije Forever Living objedinio u jednom proizvodu ove dvije vrhunske biljke.


 • Lycium Barbarum ( Licij ) je biljkakinesko voće koje se u Kini već stoljećima koristi.
Lycium Barbarum
Izvor: Cancer Network

Njena djelotvornost se pokazala u pomoći protiv starenja, za jačanje organizma i  očuvanju energije, u poboljšanju tena te dobrog vida. Tradicionalno se koristi na više načina za očuvanje zdravlja.

Kinezi je već godinama uspješno koriste i u tretiranju opekotina, smrzotina i čireva. Pomaže kod čišćenja krvi, regenerira stanice organizma iznutra prema van te popravlja oštećenja od slobodnih radikala.

Sve to može zahvaljujući svom prirodnom sastavu. Bogata je aminokiselinama, sastavnim djelovima proteina, te vitaminima, pa je u Kini poznata kao “ yin tonik ”.

U današnje vrijeme najčešće se koristi i za otklanjanje nuspojava kod kemo i radioterapije!


 • Licoris ( Sladić ili  Kineski slatki korjen ) se smatra najraširenijim zelenim biljem koje se koristi u Kini.

Licoris - Lycium PlusDanas je jedna od najtraženijih ljekovitih biljki. U posljednih nekoliko desetljeća objavljeno je više od stotinu znanstvenih radova o Licorisu.

Sadrži više od 150 kemijskih spojeva koji su se pokazali višestruko djelotvornima, a prvenstveno u očuvanju optimalnog zdravstvenog stanja.

Daleko se najčešće upotrebljava kao dodatak ostalom bilju, a glavna mu je funkcija potaknuti djelotvoran učinak tog bilja. To ga čini idealnim dodatkom za LICIJ.

Flavonoidni ekstrakt sladića koji se nalazi u Lycium Plus dodatku prehrani koncentrirani je oblik bioflavonoida sladića. Proizveden je postupkom koji odstranjuje većinu glicirizina, vrlo slatkog sastojka sladića koji ponekad uzrokuje neželjene nuspojave.

Prema modernim istraživanjima, bioflavonoidi u sladiću među najjačim su antioksidansima koji su dosad otkriveni.

Forever Lycium PlusPRIMJENA FOREVER LYCIUM PLUS:
 • kod svih vrsta tumora i karcinoma
 • svih vrsta mioma i cisti
 • upale bubrega, jetre, prostate
 • pomaže kod leukemije
 • trovanja lijekovima i drogama, alkoholne ovisnosti
 • u ginekologiji
 • za jačanje organizma
 • kod opekotina i smrzotina
 • regenerira tkivo iznutra prema van
 • poboljšava vid i ten, usporava znakove starenja
 • smanjuje nuspojave kemoterapija i zračenja

Preporučuje ga se koristiti uz Aloe Vera sok ( gel ) zbog jačeg i produljenog djelovanja!


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.