Forever Living Products - Proizvodi za vaše zdravlje - Fit Zdravlje

Forever Living Products – Proizvodi za vaše zdravlje


Forever Living Products (FLP) je tvrtka smještena u Arizoni (SAD), osnovana je 1978. godine. Predsjednik i generalni direktor je Rex Maughan.

Nakon patentiranja proizvoda i izrađivanja plana rada, 13. svibnja 1978. godine održao je prvi sastanak kako bi upoznao suradnike s poslovnim mogućnostima svog projekta. Nakon tog se krenulo u osvajanje tržišta.

Tvrtka djeluje na području zdravstvene zaštite, njege, ljepote i zdrave ishrane.

FLP danas djeluje u više od 160 zemalja diljem svijeta i najveći je uzgajivač, prerađivač i distributer Aloe vere. Plantaže za uzgajanje Aloe vere u SAD-u, Meksiku i na Karibima premašuju površinu od 250 tisuća hektara.

Godišnja prodaja u cijelom svijetu nadmašuje iznos od dvije milijarde američkih dolara.

Forever Living Products je osim proizvodnje i distribucije proizvoda na području zdravstvene zaštite, njegovanja ljepote i ishrane proširio svoj asortiman i na pčelinje proizvode.

FLP je vlasnik najvećeg pogona za proizvodnju prirodnih pčelarskih proizvoda iz pustinje Sonore u Arizoni.


Forever Living Products od 1978 godine.

Forever Living Products je tvrtka u ekspanziji i njezino uspješno poslovanje temelji se na radu milijuna samostalnih distributera u cijelom svijetu. To je bio san osnivača Rex Maughana, koje je počeo sanjati 70-ih godina.

Ostvarite i Vi svoje snove i sačuvajte svoje zdravlje koristeći FLP proizvode.

FLP djeluje u više od 160 zemalja u svijetu i vrlo uspješno osvaja tržište što je i razumljivo s obzirom na kvalitetu i djelotvornost proizvoda.

Tijekom zadnjih 40 godina FLP se posvetio traženju najboljih prirodnih izvora za zdravlje i ljepotu i dijeljenju istih sa svijetom.

Njihova cjelovita obitelj aloe vera pića, proizvoda za njegu kože i kozmetika donosi izvanredna svojstva aloe cijelom tijelu. Ako tome još dodate punu liniju prehrambenih dodataka i proizvoda iz pčelinje košnice, imate kompletan sustav za prirodno postizanje boljeg zdravlja i ljepote.

Forever Living Products se posvetio traženju najboljih prirodnih sastojaka za zdravlje i ljepotu i ponudio ih svijetu. No oni stalno rade na novim istraživanjima i obećavaju nastavak težnje za kvalitetom i izvrsnošću. Na taj način se osiguravaju  da i dalje pružaju ono što vam je potrebno za održavanje vitalnosti koju zaslužujete!


Kakva je Aloe Vera od Forever Living Products kompanije?

Aloe Vera cvjeta u toplim i suhim klimatskim područjima, pripada u obitelj ljiljana iako je često zamjenjuju za kaktus. Njena karakteristika je da ostaje vlažna kad druge biljke umiru i zatvaraju svoje pore kako bi spriječili gubitak vlage.

Postoji više od 200 vrsta aloe. FLP uzgaja jednu od onih koja je korisna za čovječanstvo zbog svojih korisnih svojstava. Ta vrsta se zove Aloe Barbadensis Miller (aloe vera)

Drevni zapisi pokazuju da su kvalitete Aloe Vere poznate već tisućljećima.

Njezine terapeutske karakteristike upotrebljavaju se više od 5000 godina. George Ebers prvi je put otkrio Aloe Veru  1862. godine u egipatskom papirusu iz 1500. godine prije Krista.

Grčki i rimski liječnici koristili su je u velikoj mjeri kao ljekovito bilje. Istraživači su također otkrili da su obje drevne kineske i indijske kulture koristile Aloe Veru.

Egipatske kraljice su ga koristile za njegu kože lica i tijela, kako bi zadržale mladolikost što duže moguće.

Aloe biljke se spominju u Bibliji, a legenda govori kako je Aleksandar Veliki osvojio otok Socotra u Indijskom oceanu kako bi napravio aloe biljke dostupnim svojim ranjenim vojnicima.


JAMSTVO KVALITETE

Proizvodi FLP imaju KOSHER certifikat kvalitete i ISLAM certifikat koji dozvoljava primjenu ovih proizvoda u islamskim zemljama.

Najvažnija je ipak potvrda kvalitete Međunarodnog znanstvenog savjeta Aloe (IASC), čiji znak nosi svaki proizvod kao jamstvo da je u njemu najkvalitetnija Aloe Vere na svijetu, te da se sastav i kvaliteta svakodnevno kontroliraju.

Food and Drug Administration (FDA) odobrio je korištenje proizvoda u medicini, pri čemu treba znati da je američki FDA jedan od najstrožih instituta za kontrolu namirnica i lijekova u svijetu.

Forever Living Products je tvrtka koju priznaje i BUAV, a to znači da se prilikom razvoja i testiranja ne obavljaju pokusi na životinjama!

CERTIFIKATI FOREVER LIVING PRODUCTS

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.