FOREVER ALOE FREEDOM - obnova zglobova i kostiju - Fit Zdravlje

FOREVER ALOE FREEDOM – obnova zglobova i kostiju

FOREVER FREEDOM


FOREVER ALOE FREEDOM- vitalni zglobovi i kosti


FOREVER ALOE FREEDOM je prava blagodat za što bolje funkcioniranje naših zglobova i kostiju.Posebice za  održavanje njihove vitalnosti što duže. Kako starimo tijelo je sve manje u mogućnosti samostalno proizvoditi prirodne elemente potrebne za održavanje zdravlja same hrskavice.Usljed tog dolazi do “trošenja” zglobova. Nakon 30-te godine života dolazi do značajnog opadanja gustoće kostiju.Zbog toga lakše dolazi do lomova i slabije pokretljivosti!

FOREVER ALOE FREEDOM – dodatak prehrani

Kada govorimo o bolestima koje zahvaćaju koštano mišićni sustav najčešće je to reumatskog podrijetla. U današnje vrijeme skoro da je nemoguće pronaći stariju osobu ( a svakim danom sve više i mlađu populaciju ) koja ne pati od nekog problema vezano za koštano mišićni sustav!

Zbog suvremenog ubrzanog načina života, nekvalitetne prehrane i stresa neophodno je uzimati dodatke prehrani.Razlog je što kroz prehranu ne unosimo dovoljno potrebnih vitamina i minerala. Kod problema sa kostima i zglobovima dodaci prehrani su posebno neophodni! I upravo kod tih problema Forever Freedom se pokazao izvrsnim!

Kad su dodaci prehrani u pitanju, jako je bitno da su kvalitetni. To znači da su što prirodnijih sastojaka, da ne štete našem organizmu i daih ono može što bolje iskoristiti! Tu su se proizvodi kompanije Forever Living Products pokazali najboljima!!

FOREVER FREEDOM – vrhunska kombinacija prirodnih sastojaka

Forever Freedom udružuje vrlo poznati Aloa Vera Gel, prirodne elemente koji pomažu u održavanju pravilna rada zglobova i pokretljivosti. To su glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat i ukusni okus narančina soka. Uz to važnu stavku čine i vitamin C te MSM, glavni prirodni izvor sumpora! Sumpor je jako bitan kako bi tijelo i zglobovi zadržali vezivna tkiva i zglobove u optimalnom stanju!Glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat prirodne su tvari koje pomažu u očuvanju strukture i pravilne funkcije hrskavice, u zadržavanju tekućine za podmazivanje unutar zgloba i kvalitete vezivnog tkiva, osiguravajući tako da nesmetano kližu jedna preko druge. Kako tijelo stari tijelo je u sve manjoj mogućnosti da to samostalno radi!

FOREVER FREEDOM – doziranje i primjena

Forever Freedom izvor je preporučene količine glukozamin-sulfata (1.500 mg), hondroitin-sulfata (1.200 mg) uz dodatnih 750 mg MSM-a i 250 mg vitamina C na dozu od 118mL.

U kombinaciji glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat, vitamin C i MSM pružaju glavnu zaštitu protiv degenerativnih promjena kostiju i zglobova. Kao i ostali proizvodi kompanije Forever, te su hranjive tvari prirodnog izvora i smatraju se izuzetno sigurnima.

Preporučena dnevna količina  – 1 dl (ujutro i navečer po 0,5 dcl) i ima sličan učinak ali na prirodan način kao 1400 mg Ibuprofena, čime već nakon nekoliko dana može pomoći kod smanjivanja bolova!


 

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.