Forever Aloe Peaches - za imunitet malih izbirljivaca! - Fit Zdravlje

Forever Aloe Peaches – za imunitet malih izbirljivaca!

Forever Aloe Peaches – Aloe Bits n’ Peaches


Forever Aloe Peaches – idealan za poboljšanje imuniteta naših najmlađih, izbirljivih sokoljubaca!!

Kroz stoljeća ljudi su diljem svijeta koristili Aloe Veru zbog njezinih raznih učinaka na zdravlje organizma i kože.

Budući da Aloe Vera ima vrlo ljekovit, ali i vrlo specifičan kiselkasti okus, vrlo često je problem stvoriti ljubav djece prema njoj.

Iz tog razloga je Forever Living odlučio napraviti varijaciju na temu Aloe Vere soka. Ali ne na bilo kakav način, već prirodan i za zdravlje koristan način.

Uz čisti Aloe Vera gel u Forever Living Products osmislili su gel s dodatkom karotenoidaForever Aloe Peaches.

Forever Aloe Peaches sok vam pruža užitak raznih okusa ( aloe vere, zrelih breskvi, grožđa ), a istodobno pruža nutritivno bogat sadržaj.

U napitku se nalazi 84,3°% čistog Aloe Vera gela uz 8% prirodno prešane breskve, askorbinska kiselina – C vitamin, limunska kiselina, prirodni koncentrat bijelog grožđa, fruktoza i prirodna aroma breskve.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa. Pripremljen je isključivo iz unutarnjeg lista biljke ( čisti gel pulpa koja se nalazi unutar mesnatih listova ).

Forever Aloe Peaches - ALoe Bits 'n PeachesZbog očuvanja okoliša ali i zadržavanja kvalitete soka, svi napitci se pakiraju u Tetra Pak sa šest 100% reciklažnih slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

U ljekovitom djelovanju nema razlike od Aloe Vera Gela i Aloe Berry Nectara.

Razlika je samo u okusu.

Hranjivi komadići Aloe Vere sjedinjeni su okusom na suncu dozrelih breskvi.

Ovom vitaminskom koktelu dodan je karotenoid, koji je nužan za održavanje imunološkog sustava.

Kao i ostali Forever napitci, ova osvježavajuće voćna alternativa je odlična potpora probavnom sustavu, podržava i pomaže imunološkom sistemu, te održava kožu zdravom.


 


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.