Forever Aloe Herbal Blossom Tea - najbolji ljekoviti biljni čaj - Fit Zdravlje

Forever Aloe Herbal Blossom Tea – najbolji ljekoviti biljni čaj

Forever Aloe Herbal Blossom – čaj za dušu i tijelo


Forever Aloe Herbal BlossomForever Aloe Herbal Blossom biljni čaj sastoji se od cvijeta Aloe vere i brojnog drugog ljekovitog bilja.

Ne sadrži kofein i tein te kao takav odgovara upravo prirodnom i zdravom načinu života.

Profinjen sastav i okus može se zahvaliti posebno odabranim sastojcima.

Svi sasatojci su posebni sami za sebe : kineski cimet, klinčić s Madagaskara, oraščić s Jamajke, kineski đumbir, kamilica, kardamon, senna, anis, lišće kupine, kora naranče itd.

Forever Aloe Herbal Blossom biljni čaj mirisima stvara toplu aromatsku atmosferu dovodeći vas u opuštajuće i umirujuće stanje uma, posebno kod stresnih stanja i opterećenja!

Posebno je omiljen u zimsko doba godine i vrijeme praznika.

Ovaj čaj u jednu ruku zagrije dušu i tijelo, a opet na drugi način osvježava. Osvježavajući cimet, kora naranče i klinčića donosi topli voćni okus,dok dodatak pimena i đumbira ima ulogu da umiri.

U kombinaciji s Aloe Vera cvijetom sa vlastitih Foreverovih plantaža, ovaj niskokalorični, osvježavajući čaj predstavlja veliki dodatak i neizostavnu komponentu FIT Programa za reguliranje tjelesne težine.


UPOTREBA I PRIPREMA ČAJA:

Aloe Herbal Blossom čaj vrlo je jednostavan za upotrebu. Možete ga piti toplog ili hladnog, ovisno što želite postitći i kako se osjećate.

Čaj ublažava bolove i grčeve,smanjuje upale, smanjuje crijevne tegobe, poboljšava cirkulaciju, pročišćava krv (višestruko brže izbacuje otrove i toksine iz organizma uz Aloe vera gel)!

Osim toga odličan je diuretik, poboljšava probavu, pomaže kod nesanice, opušta, ublažava probleme s prostatom, smanjuje razinu šećera u krvi, smanjuje bolove u mišićima, ublažava menstruacijske grčeve…

Topao čaj opušta organizam i pomaže ljudima koji pate od nesanice, a hladan čaj osvježava.

Preporučuje se piti 1,5 – 2 litre dnevno. Jedna vrećica dovoljna je za dvije litre čaja, a kod povišene temperature i zastoja tekućine u tijelu kuha se 1 vrećica na 1 šalicu (cca 2 dcl ).

Sastojci:

Cimet, kora naranče, klinčić, list kupine, piment, koromač, đumbir, kardamom, aloe cvjetovi,  kamilice.

Sadržaj: 25 pojedinačno zatvorenih vrećica ( zbog čuvanja arome ).


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.