Forever Active PRO-B Probiotik - čuvar imuniteta - Fit Zdravlje

Forever Active PRO-B Probiotik – čuvar imuniteta

Forever Active PRO-B Probiotik – obnovite crijevnu floru 


FOREVER ACTIVE PRO-B PROBIOTIK – važnost pro-b probiotika!

Mikrobi su živi mikroorganizmi koji postoje i žive u našim tijelima, te igraju vrlo važnu ulogu u našem sveopćem zdravlju i imunitetu.

Postoje razne vrste mikroba. Neki su loši, ali većina ih je korisna. Te “dobre bakterije” nazivaju se probiotici, što na grčkom znači “za život”.

Forever Living Products kao i inače kada je zdravlje u pitanju, prepoznaje tu važnu ulogu koju korisni mikroorganizmi imaju u ljudskom zdravlju kao i potrebu za njihovom nadopunom putem probiotske terapije.

Stvoren kako bi pospješio zdrav probavni sustav, Forever Active Probiotic je malena kapsula koja se lako proguta, te time pomaže u savladavanju neravnoteže stvorene našim izborom hrane i načinom života, što može nehotice dovesti do smanjivanja količine prirodnih probiotika.

Forever Active Probiotic ponajprije djeluje u debelom crijevu gdje sudjeluje u procesu probavljanja hrane. Pomaže u otpuštanju hranjivih tvari za apsorpciju i tako pozitivno pridonosi normalnom rastu i razvoju pomažući u održavanju uravnoteženog, zdravog organizma.

Kako su probiotici sami po sebi dosta osjetljivi, Forever Active Probiotic koristi posebno patentiranu tehniku kombinacije unutar kapsule koja štiti probiotike.

Tek kad dosegnu željeno odredište u debelom crijevu, otpušta jedinstven niz od od šest korisnih vrsta mikroba.

Probiotici u Forever Pro-B Probiotiku podrijetlom su rodova Lactobacillus i Bifidobacterium.

Lactobacillus inhibira nepoželjne organizme, te štiti od njihova razmnožavanja i nastanjivanja.

  • Lacidobacillus rhamnosus pomaže u zaštiti probavnog trakta tako što nepoželjni mikroorganizmi ne mogu naći svoje uporište.
  • Lactobacillus bulgaricus pomaže da se tanko crijevo održi čistim i uravnoteženim.
  • Lactobacillus planetarum održava ključne hranjive tvari, vitamine i antioksidanse kako bi pomogli suzbiti nepoželjne tvari u našoj hrani. Danas je to na tržištu jedini stabilni probiotik koji sadrži 6 vrsta korisnih mikroba i ne zahtjeva smještaj u hladnjaku.

Bifidobacterium longum izbacuje lose bakterije kako bi se smanjila učestalost želučano crijevnih poremećaja.

  • Bifidobacterium lactis pomaže smanjiti Ph vrijednost tijela i inhibira nepoželjan rast bakterija.

PRO-B PROBIOTIC FOREVERZa Forever Active Pro-B Probiotic značajno je to što djeluje zajedno s našom patentiranom Aloe Verom gelom.

Aloe Vera djeluje kao prebiotic koji potiče rast i pruža idealnu sredinu za djelovanje probiotika.

Bez obzira na to je li vaš cilj promicanje zdrava probavnog sustava ili poboljšanje apsorpcije hranjivih tvari, te imunološke funkcije, dodajte Forever Active Probiotic u svoj svakidašnji program dodataka prehrani.

Ostali sastojci Forever Active Probiotic su: palmino ulje, želatina, glycerin, sojin lecithin, pectin.

NAPOMENA: Ne sadrži kvasac, pšenicu, gluten, kukuruz, mliječne proizvode, umjetne boje ili konzervanse!


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.