Forever A Beta Care-beta karoten za zaštitu od sunca - Fit Zdravlje

Forever A Beta Care-beta karoten za zaštitu od sunca

FOREVER A BETA CARE – pripremite kožu, nokte i kosu!


Spremni za sunceForever A-Beta-Care esencijalna je formula koja kombinira vitamine A (beta – karoten ) i E zajedno sa selenom.

Selen je mineral antioksidans. Antioksidansi su nužni u borbi protiv slobodnih radikala, kemijskih molekula koje u tijelo unose razni zagađivači i oštećuju zdrave stanice.

Vitamin A ima bitnu ulogu kod vida, rasta kostiju, razmnožavanja i diobe stanica. Pomaže u održavanju površinskih struktura očiju i dišnih puteva, mokraćnih te crijevnih kanala.

Forever A-beta-Care posebno je formuliran dodatak ishrani koji opskrbljuje tijelo vitaminom A u obliku beta-karotena.

Tijelo pretvara beta-karoten u vitamin A u tankome crijevu tijekom probave ili prema potrebi, umanjujući rizik predoziranja vitaminom A koji može biti otrovan kada se uzima u prevelikim količinama. Beta-karoten je također poznati antioksidans, što ga čini idealnim dodatkom vitaminu E i selenu.

Forever A Beta CareVITAMIN E je topiv u mastima, te je takav savršen dodatak ishrani za zdravu kožu. Također štiti vitamin A i esencijalne masne kiseline od oksidacije u tjelesnim stanicama, i time sprječava degeneraciju tkiva.

Prije dok je sunce bilo zdravije, i životne prehrambene navike bolje, većina je ove minerale unosila kroz hranu.

Danas je neophodno to nadoknađivati unosom suplemenata tj. dodataka prehrani.

Zbog jakog sunca, neophodno je kožu na vrijeme pripremiti za jake sunčeve zrake ( i ne samo ljeti ). Naravno, uvijek vrijede pravila o vremenskom ograničenju izlaganja suncu, ali kožu svakako treba pripremiti i zaštititi iznutra ( ali i izvani )!

Selen je mineral, element u tragovima, i jedna od najsnažnijih antioksidacijskih hranjivih tvari poznatih da djeluju u sinergiji s vitaminom E i beta-karotenom.

Djelotvoran je u očuvanju zdrave kože, kose i zdrava vida. Posljednja istraživanja pokazuju da je selen bitan za zdravlje muškarca.

Ostali sastojci Forever A-Beta-Care su: rafinirano sojino ulje, želatina, glicerin, vosak, pročišćena voda, prah ružmarina, uje mrkve, sojin lecitin, ekstrakt crnog rogača.


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.