FIT 15 - Programi za regulaciju težine - Fit Zdravlje

FIT 15 – Programi za regulaciju težine

FIT 15 – Programi za reguliranje tjelesne težine


FIT 15FIT 15 – Za svakoga i u svakom trenutku!

Ostati FIT u današnje vrijeme može biti vrlo jednostavno, a u pravilu ispadne da i nije tako!Zašto?

Budući da prebrzo i prestresno živimo, nemamo vremena za se posvetiti zdravijoh prehrani, sportskim aktivnostima i slično. Zbog toga se događa da zapnenmo u začaran krug gdje počnemo jesti nekvalitetno, krećemo se malo jer pokušavamo smanjiti sve moguće nepotrebne ekstra aktivnosti.

Ali upravo taj lakši i brži put nas dovede do toga, da na kraju imamo zdravstvenih problema i prekomjernu kilažu!

Upravo iz tog razloga Forever je složio programe (FIT) koji su složeni na način da se mogu uklopiti u našu svakodnevnicu. U programu su detaljne upute, što, kako, koliko i kada jesti, kada i koliko vježbati itd.

Sve to ukomponirano sa zdravim prirodnim namirnicama, koje vaše tijelo hrane iznutra, kada vi nemate vremena!

FIT 15 Beginner Intermediate AdvancedFIT 15 PROGRAMI napravljeni su u 3 nivoa – ovisno o stupnju fizičke spremnosti

 

F15  BEGINNER

Tek ste počeli s fizičkom aktivnosti, fitnessom i reguliranom prehranom?  S paketom F15 Beginner naučite prilagođene početne korake fitnessa i prehrane koja ga prati prije nego što krenete s programom Intermediate.

F15 INTERMEDIATE

Upravo ste završili program Beginner? Zagrijali ste se i počeli umjereno vježbati? S paketom F15 Intermediate nek vam  fitness i prehrana koja ga prati postane navika prije nego što krenete s sljedećim korakom – programom Advance.

F15 ADVANCED

Završili ste srednji program Intermediate i napokon imate redovitu tjelesnu aktivnost? Bravo! Sada nastavite i s paketom F15 Advanced postavite visoke rezultate fitnessa i također prehrane koja ga prati.

Osim savjeta o prehrani i vježbama koji se nalaze u knjižici, u paketu su uključeni i određeni proizvodi na bazi Aloe Vere koja vašem organizmu pruža sve što mu je potrebno za optimalno funkcioniranje na svakom nivou!


U vaš F15 uključeni su sljedeći proizvodi:

Aloe Vera Gel® – 2 x 1 litra

Forever Lite Ultra Shake® – 1 pakiranje vanilija / čokolada

Forever Therm™ – 30 tableta

Forever Fiber™ – 15 stikova

Forever Garcinia Plus® – 90 softgel kapsula

Katalog Beginner / Intermediate / Advanced

  • Pogledajte i video o našim FIT programima u nastavku!


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili samostalno obavite kupnju putem  ili klikom na sliku. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST, a za cijeli paket odabirete opciju NOVI KUPAC i ostvarujete 15% povoljniju cijenu!

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.