Fields of Greens - zeleni dodatak prehrani - Fit Zdravlje

Fields of Greens – zeleni dodatak prehrani

FIELDS OF GREENS – zeleni miks povrća u jednoj tableti


Fields of Greens pružiti će vašem organizmu vitamine, minerale, proteine, aminokiseline, enzime, antioksidanse i klorofil koji vam nedostaje.

Užurbanim životom današnjice i praktičnošću brze hrane često zanemarujemo hranjive i svježe prehrambene proizvode.Posebno zaboravljamo važnost vlakana iz voća i povrća.

Nažalost, u brzoj i jeftinijoj verziji prehrane najviše su zastupljeni ugljikohidrati i šećeri. To za organizam definitivno nisu kvalitetne namirnice jer nas naglo zasite i još brže opet naprave gladnima!

Ovakva prehrana vodi prema potrebi da stalno jedemo, da taložimo šećere i kolesterol u organizmu. Na taj način opterećavamo organizam, što sa prekomjernom težinom, što sa začepljenim krvnim žilama i onda sve lagano pati.

Naši stari su svoju prehranu najviše temeljili na onom što nam majka priroda nudi. To je prvenstveno povrće i voće, riba i domaće meso! Uz to su aktivno prakticirali fizički rad! Zbog tog su bili u puno boljem zdravstvenom stanju i doživjeli bi duboku starost!


FIELDS OF GREENS – nadoknada ” zelenog ” u prehrani

Forever Living Products pruža vam jednostavno rješenje za „ praktičnu dohranu“  u proizvodu – FIELDS OF GREENS.

On nije zamjena za uravnoteženu prehranu povrćem, ali može pomoći u lakšoj probavi i reguliranju nekih procesa u organizmu, za koje povrće i vlakna imaju velik utjecaj!

Fields of Greens - povrće u dodatku prehraniKada pogledate sam popis sastojaka u tom proizvodu, vidjeti ćete izobilje hranjivih elemenata. Posebno su formulirani kako bi se nadomjestio manjak hranjivih sastojaka u našoj prehrani ( povrća posebno ).

Fields of Greens je napravljen od mladog zelenog ječma, lucerke i pšenice. Prerađuju se u trenutku najveće hranjve vrijednosti!

Ovaj proizvod kombinira mladu ječmenu travu koja sadrži kalcij, kalij, magnezij, željezo, natrij, bakar, fosfor, cink i mangan.

Pšenična trava sadrži vitamine, minerale i elemente u tragovima, te alfa-alfu bogatu mineralima, vitaminima A, B6, E i K.

Osim ovog osnovnog sastava,dodana je Cayenska paprika u prahu koja pomaže očuvanju zdravlja krvožilnog sustava.Također tu je i med  za podizanje energije i očuvanje zdravlja cjelokupnog organizma.

Ostali sastojci Fields of Greens su: med, sorbitol, magnezijev stearat, stearinska kiselina, kremena zemlja.

Fields of Greens ima razna pozitivna djelovanja na organizam.

PRIMJENA:

Fields of Greens može pomoći kod snižavanja razine šećera u krvi (preporuča se dijabetičarima). Također regulira metabolizam ( posebice probavu ), podiže funkciju slezene i jetre, pomaže kod regulacije tjelesne težine i slabokrvnosti (anemije ). Odličan je antioksidans!


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.