Dezinfekcija ruku - Forever Hand Sanitizer s Aloe Verom - Fit Zdravlje

Dezinfekcija ruku – Forever Hand Sanitizer s Aloe Verom

Dezinfekcija ruku – Forever Hand Sanitizer s Aloe Verom


Dezinfekcija ruku znamo svi da nosi pola zdravlja. Održavanje čistoće ruku pomaže da izbjegnemo većinu bakterija koje skupimo međusobnim odnosima.

Kada se trudite da očuvate svoje zdravlje i zdravlje vaše obitelji, najveći neprijatelji su vam oni koje zapravo ne možete vidjeti, a to su mikrobi i bakterije.

Jasno je da ih jedna normalna, aktivna obitelj ne može izbjeći, svakako će doći u kontakt s mikroorganizmima.

Ali postoji način da ih se lako riješite. Forever Hand Sanitizer je mala boca koja donosi mir i čiste ruke.


Hand sanitizer- dezinfekcija rukuForever Hand Sanitizer s Aloe Verom i medom napravljen je tako da ubija 99,99% mikroorganizama.

Kožu njeguje stabilizirana Aloe Vera, a funkcija meda je da ju hidratizira i čini mekanom. Na taj način dok se čisti istovremeno uz sve to sadrži ugodan miris limuna i lavande.

Aktivan sastojak Forever Hand Sanitizera je etil alkohol.

Neaktivni sastojci su: voda, sok lista Aloe Vere Barbadensis, med, izopropil, alkohol, parfem, glicerin, tetrahzdorksi-propil, etilen diamin, acrilati alkil akrilat, krospolimer, tokoferil acetat, izopropil. 

Veličina bočice od 2 OZ (65g) savršena je kako bi nam bila pri ruci bilo kad i bilo gdje. Pakiranje je jednostavno i praktično za svaku torbu i prtljagu.

Proizvod je namjenjen isključivo za vanjsku upotrebu, i preporuča se paziti da mala djeca bez pažnje ne dođu do njega!


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili samostalno obavite kupnju putem webshopa ili klikom na sliku. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.