BORE OKO OČIJU - Aloe Awakening eye cream - Fit Zdravlje

BORE OKO OČIJU – Aloe Awakening eye cream

BORE OKO OČIJU – zaboravite da postoje!

ZA BORE OKO OČIJU – AWAKENING EYE CREME – ZA LJEPŠI IZGLED OČIJU


BORE OKO OČIJU – zašto svi bježimo od njih?

Svi mi imamo bore, riječ na “B” koje prvenstveno žene izbjegavaju u širokom krugu.

BORE OKO OČIJU-bye byeBore možemo nekad primijetiti već i u dvadesetim godinama. Dapače, ako u vlasništvu imamo dosta bora tzv.  smijalica, trebali bi biti sretni jer znači da smo uživali u životu uz puno smijeha i dobrog raspoloženja.

Bore oko očiju mogu nastati zbog više razloga. Moguće je u nekim slučajevima smanjiti njihovu vidljivost ili čak ukloniti uz pravilnu njegu i tretmane.

Najvažnije je na vrijeme se pripremiti i pružiti koži što joj treba da zadrži elastičnost i vlažnost. Treba se pobrinuti da koži ne nedostaje kolagena i drugih hranjivih tvari koje će ju održati lijepom što duže.

Najviše ih se primjećuje kada nam oči izgledaju umorna, sa podočnacima i tamnim kolutovima oko njih. Osim toga, primijete se kada nam korektor ili puder na licu ne izgleda više onako glatko kao prije.

Bore su sastavni dio prirodnog procesa starenja. Ali u današnje vrijeme, zaista taj proces možemo uvelike usporiti ako pružimo pravilnu njegu koži.

U nastavku ćemo pisati o divnoj kremi za osjetljivo područje oko očiju, i kako na prirodan način uz Aloe Veru odgoditi i smanjiti starenje kože i pojavu prvih bora!

FOREVER AWAKENING EYE CREAM – ZA LJEPŠI IZGLED OČIJU

Awakening Eye Creme sadrži patentirane satojke u izvrsnoj kombinaciji sa posebnom tehnologijom peptida, kako bi se postigao efekt zaglađivanje i ujednačavanja područja oko očiju. Pritom se smanjuju bore oko očiju i tamni krugovi oko njih.

Ovom izvrsnom kremom možemo tretirati područje oko oka i kapke, kako bi cijelo područje oka bilo nahranjeno i izgledalo svježe. Krema jača strukturu gornje površine kože i tako poravnava bore smijalice. Ona također ujednačava strukturu kapilara i tako smanjuje tamne krugove oko očiju.

Redovitom primjenom Awakening Eye creme, oči će izgledati odmornije, svježije i mladolikije. I na taj način se postiže vizualni efekt mlađe kože. Koža više nije suha i naduta, jača je i ne gubi vlagu.

AWAKENING EYE CREME – JEDINSTVENI SASTOJCI:

Awakening Eye Creme od Forevera je krema uistinu jedinstvenih i posebnih sastojaka, a sve za ljepši i mlađi izgled očiju i lica općenito. Posebna formula zdravog kolagena osigurava optimalnu hidrataciju i zategnutost, postiže ujednačenost kože, smanjuje nadutost i poravnava borice.

EYE AWAKENING CREAM ALOE VERA FOREVEROd svih sastojaka, za mladoliki i zategnuti izgled kože oko očiju najzaslužniji je sastojak butilen glikol koji već nako 15 dana smanjuje pojavu nadutosti oko očiju i tamnih krugova! Drugi sastojak je Darutoside (ekstrakt perzijskog svilenog bagrema), koji radi efekt podizanja na gornjem kapku.

I zbog ovog sinergijskog učinka na cijelo područje oko oka, možemo reći da je ovo zaista izrsna i posebna krema za područje oko očiju.

Preporuka: isprobajte i ostatak iz ponude za njegu lica:

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.