Balzam za usne - osnovna njega usana - Fit Zdravlje

Balzam za usne – osnovna njega usana

BALZAM ZA USNE SA  ALOE VEROM


Balzam za usne već dugo je neizostavan dio svake torbice, i to ne isključivo samo ženske, kao što je slučaj sa ruževima i sjajilima.

Ako ćemo uspoređivati njihove funkcije, onda možemo reći da balzam za usne ima više tehničku funkciju. Ali ništa manje važan zadatak. On je neophodan kako bi zaštitio usne, nahranio ih i pripremio za što ljepše nanošenje drugih dekorativnih proizvoda, poput šminke, sjajila, olovke za usne itd.

Balzam za usne se kroz godine puno razvio. Prvi balzam je bio brenda Vaseline i napravljen je bio naravno od vazelina.

Danas ih ima svih vrsta, boja, veličina i cijena. Od običnog prozirnog i hidratantnog, preko onih u raznim bojama, ali i onih koji u sebi imaju čak i zaštitini faktor za zaštitu od sunca. Koji god da odaberete nećete pogriješiti, razlikuju se jedino možda u hidratantnosti, razmazivosti, kvaliteti sastojaka i dizajnu.I cijeni naravno!

U ovom članku mi ćemo preporučiti dva balzama za usne, ili kako se još zovu LIPS, kompanije Forever Living Products, napravljene na bazi Aloe Vere i pčelinjeg voska.

ALOE VERA LIPS

Već poznata umirujuća svojstva Aloe Vere idealna su za njegu vaših usana.

Aloe Lips - Balzam za usneKombinacija Aloe Vere, jojobe i pčelinjeg voska čini jedan od najkvalitetnijih proizvoda za usne danas prisutnih na tržištu. Aloe Lips umiruje, njeguje i vlaži ispucale i suhe usnice. 

Bilo da se nalazite na skijanju, sunčanju ili uživate na svježem zraku, ovaj kompaktan i malen proizvod uvijek će vam dobro doći da ga imate pri ruci.

Osim za njegu vaših osjetljivih usana, lips se pokazao praktičan i kod malih oštećenja kože.

Ako osjetite da vam počinje herpes na usnama, odmah krenuti sa mazanjem Lipsa, i vrlo je vjerojatno da ćete ga zaustaviti u samom početku. Također je praktičan za manje ogrebotine, ubode i opekotinice.

Sastav Aloe Lipsa je: Ekstrakt Aloe Barbadensis, ulje jojobe, petrolatum, oktil hidroksistearat, pčelinji vosak, mlječika, miristil miristat, karnauba, ozokerit, miris, alantonin, propilparaben. 


FOREVER SUN LIPS SA SPF 30

Aloe Sun Lips - Balzam SPF 30Usne su jedno od najosjetljivijih područja na koži.

Najosjetljivije su na prejakom suncu, nebitno jeli ljeto ili zima.

Sunce previše isušuje kožu, a nježnu kožu usana posebno.

Usne mogu izgubiti svoju punoću djelomično zbog sunčeva ultraljubičastog zračenja i upravo je zbog toga savršeno što ovaj balzam za usne ima zaštitu od sunca. 

Ne smijemo zaboraviti da nas Sunce može opeći ne samo u ljetnjim mjesecima, stoga je zaštita neophodna cijele godine. Ali bez obzira na sunce, jednako kao i Sunce, hladnoća nanosi štetu našoj koži.

Zato, zaista vodite brigu o njima i redovno obnovite zaštitni sloj na usnama s Forever Sun Lips® koji je obogaćen sa SPF 30 koji blokira i UVA i UVB zrake. Forever Sun LIps štiti od svih atmosferskih uvjeta i tako nam optimizira stanje kože. Rashlađuje i njeguje usne zahvaljujući Aloe Veri i menti.


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili obavite kupnju putem  ili klikom na sliku. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.