ALOE VERA - kraljica među ljekovitim biljkama!  - Fit Zdravlje

ALOE VERA – kraljica među ljekovitim biljkama! 

ALOE VERA – kraljica među ljekovitim biljkama! 


Iako u prirodi nisu među najvećim biljkama, biljke Aloe Vera su toliko čudesne i moćne da još uvijek nismo svijesni njihovih benefita i ljekovitosti.

Pripada porodici ljiljana, a najčešće raste u toplijim krajevima, Africi, Karibima, Meksiku. Kao i razne vrste kaktusa u sušnim periodima preživljama tako što akumulira tekućinu.

Listovi su joj mesnati, zeleni, s dugim bodljama na kraju.  Ljekoviti dio ove biljke je onaj unutarnji, gel koji je bezbojan i želatinaste strukture.

U svijetu postoji oko 200 vrsta Aloe Vere, ali nisu sve ljekovite! Neke su odlične kod njege kože pa se primjenjuju izvana, neke kod poboljšanja zdravstvenih tegoba, te se konzumiraju iznutra ( poput napitaka, sokova itd. ) 

ALOE VERA od davnina


Aloa Vera koristi se još od davnina, a spominje se čak i u Bibliji. 

U dalekoj povijesti spominje se i kod Sumerana, drevnih Egipćana, poznatih po metodama liječenja prirodom, a koji su Alou Veru koristili u zdravstvene svrhe.

Sve je to zapisano negdje na pločama, papirusima..kako bi nama u budućnosti ostavili vrlo vrijedne podatke u vezi ove biljke!

ALOE VERA i njena upotreba 


Aloa Vera se danas najčešće koristi kod njege kože, raznih kožnih problema, no njena vrijednost je puno veća. Najviše dolazi do izražaja kod zdravstvenih problema!

Znanstvenici još uvijek nisu potpuno otkrili zbog čega je Aloa Vera toliko moćna i posebna!

Ulažu se više milijunski iznosi kako bi se što bolje istražila! Napisano je jako puno znanstvenih članaka o Aloi Veri, a Amerikanci ne prestaju ulagati u znanstvena istraživanja o njoj.

Ono što se zna zasigurno jest da ona ima preko 240 vitamina, minerala, aminokiselina i hranjivih sastojaka!! To bi bilo jednako kao da puno različitih vrsta voća smjestite u jednu – nije li to izvrsno?!

Priroda oko nas nam nudi sve što nam je potrebno kako bismo živjeli zdrav i dug život, i  kako bismo se liječili na prirodan način! Samo trebamo znati točno što i kako to koristiti na najkvalitetniji način!

Danas najveći uzgajivač i prerađivač Aloe Vere u svijetu je američka tvrtka Forever Living Products, koja nosi 98% uzgoja svjetskog tržišta.

Zahvaljujući visokoj tehnologiji u proizvodnji, uspjeli su zadržati kvalitetu gela Aloe Vere na najvišoj razini! Zato imaju visokokvalitetne proizvode za njegu kože, napitke i dodatke prehrani!

Ako želite još više informacija posjetite našu naslovnicu! 


Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.