ALOE VERA GELLY - 100% ALOE VERA ZA KOŽU - Fit Zdravlje

ALOE VERA GELLY – 100% ALOE VERA ZA KOŽU

ALOE VERA GELLY – 100% gel Aloe Vere + Vitamin E

ALOE VERA ZA KOŽU! – Nadaleko poznata, zelena krema, Aloe Vera Gelly, jedan je od osnovnih i najprodavanijih proizvoda tvrtke Forever Living Products u kategoriji Aloe Vera za kožu! Sastoji od 100% stabiliziranog gela Aloe vere, uz dodatak E vitamina. Zahvaljujući svojim prirodnim karakteristikama, Aloe Vera za kožu je božanstvena biljka! Pokazao se vrlo učinkovito kod problemima  suhe, iritirane i oštećene kože, raznih upala i infekcija na koži.

ALOE VERA GELLY – nježan i blagotvorni sastav

Aloe Vera Gelly - za kožne problemeOva gel krema  je zapravo gušća varijanta Aloe Vera Gela. U kratko, moglo bi ga se opisati kao Aloe Vera u tubi, tj. kao da se čisti gel iz lista Aloe Vere iscijedio u ovaj proizvod!

Blagotovorni sastav mu je 100 % stabilizirani gel Aloe Vere, uz dodatak ljekovitog bilja, prirodnog vitamina E i alantoina. On sigurno njeguje osjetljivu kožu.

Guste je, ali opet lagane teksture i lako se upija. Zahvaljujući svom sastavu lako se apsorbira u kožu i tako ubrzava proces ozdravljenja većine oboljenja na koži i sluznici. Njegovi hidratantni sastojci blagotovorno hrane i umiruju kožu. Također alge koje su sastavni dio ovog proizvoda čine kožu glatkom, a ujedno i njegovanom.

ALOE GELLY krema – upotreba i djelovanje

Ovaj proizvod nema nikakvo iritirajuće djelovanje, a ima blagotvorno djelovanje širokog spektra! Osim što njeguje kožu te ubrzava ozdravljenje oštećenog tkiva, pomaže kod uništavanja mikroorganizama, te se može stavljati i na manje otvorene rane. Može pomoći kod smanjenja raznih bolova, a zahvaljujući čistoći samog gela može se upotrebljavati čak i kao zubna pasta.

ALOE VERA GELLY uspješno se može primjenjivati kod RAZNIH TEGOBA:

 • opeklina, ogrebotina i modrica,
 • ugriza i uboda insekata
 • psorijaze, seboreje,
 • hemeroida,
 • infekcije uha, bolova zuba i zubnog mesa,
 • raznih gljivičnih oboljenja
 • kurjih očiju, otvorenih rana kod dijabetičara, virusnih bradavica,
 • pelenskog osipa kod djece,
 • akni, herpesa, plikova, bubuljica,
 • nakon depilacije
 • dekubitusa i nekroza,
 • grčeva u nogama, brzo uklanja bol, a upale i otoke privremeno smiruje
 • može uništiti mikroorganizme i ubrzati zacijeljivanje kožnog tkiva

Navedene preporuke su donesene na osnovu raznih kliničkih ispitivanja, ali i zapažanja lječnika, ljekarnika te iz praktičnih iskustava sportskih trenera.

ALOE VERA GELLY – način primjene gel – kreme

ALOE VERA GELLY nanosi se na prethodno očišćenu kožu u potrebnoj količini. Masirati dok se ne upije! Nakon toga po potrebi nanijeti još jedan sloj! Zahvaljujući laganoj teksturi, idealan je za problematičnu kožu ali i kao podloga za make-up! Postupak ponoviti 2-3 puta dnevno, ovisno o problemu koji se pokušava riješiti.

Prije nanošenja ove kreme preporuča se očistiti kožu Aloe First spreyom ili Aloe Activatorom. Oboje služe u svrhi dubinske njege kože i površinskog čišćenja kože. Koristeći ovaj postupak prije korištenja Gelly gel kreme postiže se puno bolji učinak i djelovanje iste!


 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.