Aloe Travel Kit-uvijek spremni za putovanja - Fit Zdravlje

Aloe Travel Kit-uvijek spremni za putovanja

ALOE TRAVEL KIT – za što manje prtljage a više doživljaja!

Volite putovati, istraživate nove krajeve, ali ne volite puno prtljage?

Razumijemo vas u potpunosti, jer tko voli velika nepotrebna pakiranja koja ionako nećemo potrošiti na putovanju. Osim toga uvijek postoji mogućnost da se otvore i unište nam ostatak prtljage.

A uz to, ako putujete avionom svaki gram u prtljagi je bitan, zar ne? Zašto plaćati više kad možete pojednostavniti stvari sa malim praktičnim putnim pakiranjima.

Iz tog razloga smo složili divan kompletić za osobnu higijenu i njegu kože gdje god da se nalazili – ALOE TRAVEL KIT!

Uzmite Forever gdje god da krenete. Sa Aloe Travel Kit setom imajte svoje omiljene proizvode za osobnu njegu u praktičnim veličinama baš za putovanja.

Svi proizvodi su napravljeni na bazi Aloe Vere tako da i kad niste kod kuće možete biti sigurni da je vaša koža njegovana!

Aloe Travel Kit uključuje:ALOE TRAVEL KIT FOREVER

 


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili putem našeg webshopa . Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.