ALOE HERBAL BLOSSOM TEA - priroda u šalici čaja - Fit Zdravlje

ALOE HERBAL BLOSSOM TEA – priroda u šalici čaja

ALOE BLOSSOM HERBAL TEA – šalica zdravlja


Da je prije mnogo godina postojao netko tko bi složio mješavinu čajeva i začina kakvu danas ima čaj ALOE HERBAL BLOSSOM TEA, bio bi najbogatiji i najcjenjeniji čovjek na svijetu!

U davna vremena, u samim počecima trgovine kao posla, prodaja mirodija, začina i čaja bila je toliko ekskluzivna da se može mjeriti sa današnjom vrijednošću zlata. Tko si je mogao priuštiti začine i druge prirodne mirodije smatralo se da je dio visokog društva!

ČAJEVI DANAS!HERBAL BLOSSOM

U današnje vrijeme to je sasvim drugačije. Čaj si mogu priuštiti skoro svi i njegova vrijednost nije više kao prije. Samo određeni narodi (poput Engleske, Nizozemske i dr.) još uvijek održavaju koliko toliko tradiciju ispijanja čaja. Kod drugih je to većinom samo zbog zdravstvenih razloga, prvenstveno zimi.

Kad pričamo o zdravlju, puno je ljekovitih biljki na svijetu, koje mogu pomoći pri ublažavanju različitih tegoba,  čak i liječenju ozbiljnijih stanja. ALOE HERBAL BLOSSOM TEA možemo samo poželiti kad se nađemo u nekoj od takvih situacija. Inače danas se čaj najviše povezuje sa zimskim periodom, kad su prehlade i gripe najčešće, ali i kako bi se ugrijali.

 

ČAJ ALOE HERBAL BLOSSOM TEA – sinergija najboljeg od prirode

Kad pričamo o različitim vrstama ljekovitih biljki, i čajevima od njih, jedan od vrlo kvalitetnih na tržištu definitivno je ALOE HERBAL BLOSSOM upravo zbog sinergije svih kvalitetnih sastojaka u jednoj vrećici.

Sam sastav čaja ALOE HERBAL BLOSSOM TEA daje naznaku o njegovoj kvaliteti – cvjetovi Aloe Vere, komorač, kamilica, list kupine, indijska tropska biljka Gymnema sylvestre, uz različite dodatke najboljih začina, poput cimeta, đumbira, mirisnih klinčića, pimenta koji umiruje, narančina kore..

Zaista, ovo je jedan od najboljih čajeva koji se može nabaviti!

No njegova vrijednost ne staje na samoj činjenici njegovog sastava! Ono što ova predivna kombinacija ljekovitih biljki i začina radi našem organizmu puno je bitnije!

ALOE HERBAL BLOSSOM TEA – ljekovita svojstva

Aloe Blossom Herbal Tea je prirodna mješavina lišća, biljaka i začina. Zahvaljujući prirodnim karakteristikama biljki siromašan je kalorijama,  bez kofeina i preporuča se kao svakodnevni dio prirodnog i zdravog načina prehrane.

Osebujnog je okusa i mirisa, a zahvaljujući svom sastavu može pomoći kod raznih stanja organizma, prvenstveno kod probavnih tegoba. Odličan je detoksikator pa je vrlo često neizostavan dio programa za mršavljenje. Može pomoći i kod raznih problema sa srcem, cirkulacijom, visokim krvnim tlakom, te kolesterolom. Također može pomoći kod smanjivanja bolova, grčeva, te kod snižavanja šećera u krvi, problema sa urinarnim traktom i prostatom.

Zašto je ovaj čaj tako poseban?

Ako pogledamo malo u stručnu literaturu i razdvojimo svaku biljku ili začin odvojeno, sve će nam biti jasno! Njihovom sinergijom sve samo dobro uskladimo! Kao da imate glazbeni sastav sa različitim instrumentima – svaki zasebno je poseban, a kad su zajedno stvaraju vrhunsku simfoniju!

ALOE HERBAL BLOSSOM TEA – sastav!

Pupoljak aloe vere – može pomoći kod snižavanja razine šećera u krvi, kod raznih infekcija (bakterije, virusi, gljivice), te kod zarastanja rana na sluznici!

Cimet – također pomaže kod regulacije šećera u krvi, a osim toga može djelovati i kao antiseptik kod svih vrsta upala, također pozitivno djeluje na poboljšanje apetita i ispravnu probavu!

Đumbir – njegovo djelovanje je već toliko poznato da ga ne treba previše opisivati – pomaže kod ublažavanja bolova, smanjuje upale, pospješuje mokrenje, tj. djeluje kao diuretik, kod psihičke razdražljivosti može djelovati kao lagani sedativ! Također može regulirati krvni tlak, pomoći pri sprječavanju nastajanja krvnih plakova i ugrušaka, pomaže kod problema s probavom, mučninom,  kao i kod menstrualnih grčeva!

Klinčić – može imati antibakterijsko djelovanje te  također pomoći kod smanjivanja bolova u mišićima!

Piment – odličan za probleme probavnog trakta, posebice protiv nadimanja. Ima blago anestetičko svojstvo, pa se pokazao vrlo djelotvoran kod simptoma artritisa i upale mišića!

Kamilica – poznato je njeno umirujuće djelovanje, posebice kod nesanice i rastresenosti, ublažava probleme s probavom, posebno kod opstipacije, te može djelovati preventivno protiv infekcija!

List kupine – može pomoći kod pročišćavanja krvi, kod dijareje te snižavanja razine šećera u krvi!

Komorač – koristi se za ublažavanje kašlja, smanjivanja nadutosti crijeva i grčeva, a  poznat je i kao sredstvo za brzo zagrijavanje tijela!

Kardamom – potiče metabolizam čime automatski poboljšava probavu, smanjuje nadutost crijeva, grčeve i bolove u trbuhu, žgaravicu i mučninu! Odličan je diuretik, pa je koristan kod urinarnih i bubrežnih problema! Budući da djeluje na metabolizam, odličan je kod detoksikacije organizma!

Gymnema sylvestre – može imati laksativni učinak, djelovati kao diuretik, te pomoći kod obnavljanja i regeneracije stanica u gušterači!

ALOE HERBAL BLOSSOM – priprema i upotreba čaja!

Aloe Blossom Herbal čaj može se konzumirati kao topao ali i hladni napitak. Kuha se u 1,5 – 2 l vruće vode, nakon čega treba da odstoji bar 10 minuta!

Ako se konzumira topao može imati umirujuće djelovanje, pomoći kod nesanice i kod sindroma nemirnih nogu, najviše noću dok spavamo. Ako se konzumira hladan pomaže kod regulacije probave, snižavanja krvnog tlaka i djeluje osvježavajuće!

Kod visoke temperature, zadržavanja tekućine te jačeg detoksa, Aloe Herbal Blossom Tea može se pripremiti na način da jednu vrećicu čaja skuhamo sa 2 dcl vode(jedna šalica)!

Jedna vrećica dovoljna je za cca 1,5 – 2 l ovog ljekovitog napitka!

Hvala što ste pročitali ovaj članak!

Za više o ovom divnom čaju kliknite na poveznicu https://fitzdravlje.com/aloe-blossom-biljni-caj/


Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.