Aloe Berry Nectar - zbogom urinarnim problemima - Fit Zdravlje

Aloe Berry Nectar – zbogom urinarnim problemima

Aloe Berry Nectar – poboljšajte krvnu sliku


Forever Aloe Berry NectarAloe Berry Nectar vrlo je finog okusa i sadrži sve hranjive tvari koje karakteriziraju čisti Aloe Vera gel, s time da je poboljšan dodatkom brusnice i jabuke.

Njegov osebujan okus potpuno je prirodan.

Pripravljen je od mješavine svježih brusnica i slatkih, zrelih jabuka.

Brusnice su poznate od davnina kao prirodna pomoć kod raznih urinarnih problema, jer imaju svrhu pročišćivača mokraćnih kanala.

Posebno se preporuča osobama koje imaji poteškoća sa mokrenjem, raznim bakterijama, bolesnicima od gripe kao i za sve fizički slabije osobe. Zbog finijeg okusa i djeca ga vole piti, jednako kao i Aloe Peaches napitak.

Često se upotrebljava kod alergija i astme, anemije i slabokrvnosti, bolesti bubrega i prostate. Pokazao se efikasnim kod ginekoloških bolesti, kemoterapija i zračenja, epilepsije, oporavka nakon težih bolesti itd.

Brusnice sadrže i veliku količinu vitamina C, prirodni su izvor pikogenola, snažnog antioksidansa koji je posebice djelotvoran u očuvanju kolagena. Jabučni sok poznat je po svom sadržaju vitamina A i C, te kaliju i pektinu.

S dodatkom fruktoze, prirodnog voćnog šećera, slatkoća je dovoljna da zadovolji odrasle i djecu  podjednako.

Aloe Berry Nectar ForeverAloe Vera gel , koji je baza svih napitaka, tako i ovog, izvrstan je za kožu, imunološki sustav i značajna pomoć probavnom sustavu.

Vitamin C koji je dodan služi kao antioksidans u službi zaštite stanica od oksidacijskog stresa.


Sastav Aloe Berry Nectara

Sastav Aloe Berry Nectara čine stabilizirani Aloe Vera gel 90,7%, vitamin C (askorbinska kiselina), limunska kiselina kao regulator kiselosti. Također je dodan  prirodni koncentrat soka od jabuke 4%, fruktoza, prirodni koncentrat brusnice 2%.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa.

Pripremljen je isključivo iz unutarnjeg lista biljke. Pakira se u Tetra Pak sa šest 100% reciklažnih slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Forever Aloe Berry Nectar može se piti bez ograničenja uz obrok ili samostalno.


Za narudžbu nas možete kontaktirati putem e-maila proizvodi@fitzdravlje.com ili naručite putem webshopa ili klikom na sliku i link. Za pojedinačne proizvode odabirete opciju GOST.

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.