ALOA VERA GEL NAPITAK - Prirodni eliksir života! - Fit Zdravlje

ALOA VERA GEL NAPITAK – Prirodni eliksir života!

ALOA VERA SOK – 100% prirodni eliksir života!


Aloa vera sok (gel) je proizvod vrlo koristan za sveukupno stanje organizma! Sastav mu je 100% čisti gel od Aloa vere, središnjeg dijela lista ove predivne biljke.

Savršen je zahvaljujući esencijalnim karakteristikama koje ga obilježavaju – bogatstvo mineralima, aminokiselinama, vitaminima (među kojima i B12). Ovaj mali, ali moćan list Aloa Vere sadrži više od 75 hranjivih sastojaka, 20 minerala, 18 aminokiselina, 12 vitamina i puno drugih kvalitetnih spojeva. 

Svi ti sastojci pomažu kod prirodne regeneracije organizma, i jačanja imuniteta! Proizvod je napravljen potpuno prirodnim putem, bez dodavanja vode i raznih kemikalija.  Treba naglasiti da sok Aloa Vera Gel ne sadrži gluten!!

Inače, Forever Living Products u svoje proizvode ne dodaje vodu ni druge kemikalije i aditive, jer se time gubi njena prirodna djelotvornost i tvari koje ju čine tako posebnom!

ALOA VERA SOK (GEL) od Forevera – što ga čini kvalitetnijim od drugih na tržištu?

Poznato je da kod rezanja biljke prirodni sok koji se nalazi u njoj, u doticaju sa zrakom vrlo brzo oksidira i gubi na svojoj kvaliteti. To se događa zbog doticaja sa mikroorganizama u zraku koji ga narušavaju.

Ali zahvaljujući suvremenoj tehnologiji u koju ulaže, kompanija Forever Living Products je uspjela stabilizirati taj gel i zadržati sve njegove kvalitete. Dugogodišnja znanstvena istraživanja i testiranja dovela su do patentiranog načina zadržavanja svih esencijalnih karakteristika Aloe vere (hranjive i zaštitne )!Zahvaljujući tom procesu, danas ovaj proizvod ima četverogodišnji rok upotrebe!

ALOA VERA GEL – žuta boca!

ALOE VERA SOK (GEL)L CertifikatiProizvod sok Aloe Vera Gel od samih početaka je pakiran u poznatu žutu bocu, u količini od 1 l.

I što je jako bitno je činjenica da se u toj boci nalazi točno 1 l čistog Aloa vera gela (kao da ste pulpu lista iscijedili u bocu)!! Forever Aloe Vera Gel najbliži je prirodnome čistome gelu dobivenom iz biljke. Jedini konzervans je vitamin C iz biljke Papaje!

Već dugo je Forever Aloe Vera Gel top proizvod kad je u pitanju zdrav probavni sustav i imunitet.

Redovitim konzumiranjem pružate svom organizmu najbolju moguću kombinaciju vitamina, minerala i aminokiselina. Zbog toga je jedna od najbogatijih nadopuna ishrani na tržištu!

Može se konzumirati samostalno ili sa dodatkom nekog prirodnog soka, radi poboljšanja ukusa!

Budući da na organizam djeluje poticajno, tj. potiče organizam i njegov imunitet da se aktivno bori protiv raznih bolesti i virusa, bez problema se koristi u kombinaciji raznih dodataka prehrani! Ovisno o problemu i zdravstvenoj tegobi koju imamo! Tada je djelovanje istog puno bolje!

ALOE VERA SOK NOVA BIORAZGRADIVA BOCAALOA VERA GEL – djelotvorni sastav i njegova primjena

SASTAV Aloe Vera Gela:

 • minerali
 • saponini
 • polisaharidi
 • aminokiseline
 • enzimi
 • organske kiseline
 • tvari koje imaju antibiotsko djelovanje
 • antioksidansi
PRIMJENA Aloa Vera gela:
 • poboljšava imunitet i pojačava otpornost organizma
 • jako je djelotvorna kod puno dermatoloških problema (akne,raznih dermatitisa, ubodi..)
 • pomaže kod prevencije raznih bolesti ( imunološke, autoimune..)
 • pomaže u čišćenju organizma od otrova i loših tvari – detoksikacija
 • pomaže kod upalnih procesa u organizmu (urinarnih, respiratornih, gastroenteroloških..)
 • smiruje kod raznih infekcija, bolova
 • pomaže kod problema sa dijabetesom, kolesterolom i visokim krvnim tlakom
 • pomaže obnavljanju balansa u organizmu u svakom pogledu
Jako je mnogo primjena Aloe Vere u svakodnevnom životu, i zaista zaslužuje se zvati kraljicom među ljekovitim biljem!
Može se potpuno neskromno reći da Aloe Vera pomaže u produljivanju života, budući da pomaže održavati organizam zdravim. Također, kad je produktivno doba u pitanju, također pomaže izbalansirati stanje hormona! Na taj način Aloe Vera sudjeluje i kod plodnosti, potpomaže da plodni dani traju što duže!
A proizvodi kompanije Forever Living Products definitivno zauzimaju prvo mjesto po kvaliteti proizvoda od iste!
Puno je znanstvenih istraživanja i radova napravljeno na temu Aloe Vere, kojima se potvrđuje sve navedeno! I što je najbolje, još se uvijek nisu do kraja istražili i saznali njeni benefiti na sveukupno zdravlje ljudi, ali i životinja!
Aloa Vera Gel ( i svi drugi proizvodi kompanije Forever Living Products ) posjeduju razne potvrde i međunarodne certifikate koji garantiraju kvalitetu i originalnost proizvoda, i prvi su dobili certifikat od International Aloe Science Council Certification!

CERTIFIKATI FOREVER ALOE VERA


Svi proizvodi od Aloe Vere morali bi imati certifikat od Aloe Sience Council, jer je inače upitna njihova kvaliteta i istinost navedenih sastojaka!
Forever Living Products tu naravno prednjači i ispunjava apsolutno sve uvjete!
Hvala što ste posjetili našu stranicu na temu Aloa Vera Gel!
Za više informacija vratite se na naslovnicu!

 

Napomena:

Fit Zdravlje je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Preporučeni proizvodi su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.